Mannenmode herfst-winter 2011-2012 : It’s all in the details.

Net zoals de mannenmode herfst-winter 2010-2011 met de mannenrok de mosterd ging halen bij de vrouwen, is dit ook weer het geval voor hét trendy en opvallend detail van het komende najaar : de externe zak. Het is algemeen geweten dat de trends in de mannenmode zich niet zo snel opvolgen als bij de damesmode, zonder daarom minder vooruitstrevend te zijn. Maatwerk met een, zeg maar, zinvolle twist. De externe zak…een zak die als het ware lijkt op een buidel vastgehecht aan de buitenkant van een kledingstuk.


Het voordeel van de externe zak is de grootte, die toch wel behoorlijk is, en voor trendy mannen met allerlei accessoires en must haves zoals een Pad, smartphone of andere trendy gagdgets, is dit toch wel van groot belang, zouden we zo denken.
Mode-Herfst-Winter 2011-2012-Externe-Zak-Kris-Van-Assche
Het esthetische aspect laten we nog in het midden…you love it or you hate it…
Mode-Herfst-Winter 2011-2012-Externe-Zak-Kris-Van-Assche
Toch zijn we de mening toegedaan dat sommige van de kledingstukken wel aardig in hun opzet geslaagd zijn. Ook al is de externe zak nog niet overal terug te vinden op elke jas of broek, in elk geval zullen we dit opvallend detail de volgende seizoenen nog te zien krijgen.
Mode-Herfst-Winter 2011-2012-Externe-Zak-Jean/Philip


LOGO YOOX.COM 120x60
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Ice Impérial : Moët & Chandon on the rocks!

Met Ice Impérial brengt champagnehuis Moët & Chandon deze zomer een niet onbesproken vernieuwing op de champagnemarkt. De eerste champagne..

Close