Mannenmode lente-zomer 2012: What’s new bij Hugo Boss?

Hugo Ferdinand Boss, geboren in 1885 en overleden in 1948, is de oprichter van het ondertussen wereldwijd vermaarde Hugo Boss imperium. Het kledingmerk, dat in 1923 zijn oorsprong vond in het Duitse plaatsje Metzingen (pas in 1924 ontstond het bedrijf Hugo Boss), was destijds vooral gekend om zijn uniformen. Tegenwoordig geniet elke trendy man van de elegante en stijlvolle kledinglijnen, waarvoor Boss vandaag de dag staat, en werden aan de wereldberoemde collecties, waaronder Boss Black, Boss Selection, Boss Orange en Hugo, tal van trendy accessoirelijnen toegevoegd, zoals parfums en zonnebrillen. Allen samen maakten zij Hugo Boss tot het wereldbefaamd en succesvol rijk, waar het tegenwoordig voor staat. Elk jaar opnieuw kijken fashionisto’s en fashionista’s wereldwijd, weer uit naar de collecties van deze modegigant.


Voor de mannenmode lente en zomer 2012 trekt deze trendsetter volop de kaart van de postmoderne, minimalistische look, waarvoor inspiratie werd gevonden bij de Britse kunstenares en fotografe Melissa Gibson. Dit doet Hugo Boss met silhouetten die een “cleane” en “simplistische” look uitstralen en gebruik maken van kleuren zoals blauwtinten (ja, het blauw doet het niet enkel goed bij de trendy horloges van 2012), zilver, wit en zwart en afgewisseld worden met grafische miniprints.

Benieuwd? Wij laten de beelden graag voor zich spreken. Hieronder vind je alvast een klein overzicht van onze favorieten uit de nieuwe trendy collectie mannenmode lente-zomer 2012. Van de hand van de Hugo Boss grootmeesters welteverstaan…
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Horlogetrends 2012: Vintage, kunst en functionaliteit troef

Van 8 tot 15 maart 2012 is Zürich opnieuw het toneel voor 's werelds grootste en meest gerenommeerde horlogebeurs. Traditioneel..

Close