Mannenschoenen herfst/winter 2010-2011 : Wie het schoentje past, trekke het aan…

De mannenschoenen herfst/winter 2010-2011 zijn net zoals de mannenmode herfst/winter 2010-2011 vrij divers. Hieronder vind je alvast de meest toonaangevende trends voor de mannenschoenen herfst/winter 2010-2011.

Klompen

Dé allernieuwste trend voor mannenschoenen herfst/winter 2010-2011 zijn deze klomplaarsjes van Louis Vuitton. Het lijken inderdaad terug de ouderwetse klompen van begin jaren 80, alleen hebben ze nu een hiel en komen ze tot aan de enkels. Koperen spijkers worden ook hier als afwerking gebruikt en zelfs kleine mannen zullen iets meer wind kunnen vangen door de kleine hak. Men treft ze vooral in de zachte herfstkleuren aan.LOGO YOOX.COM 120x60

Sneakers

In allerlei kleuren te zien, zilver, wit, bruin, beige, zwart met of zonder prints, leder, suède…enz. een breed gamma aan mogelijkheden…niet zozeer om te combineren op een kostuum maar ideaal om casual te dragen…

Het lijkt in sneakerland zeer koud te worden want men kan ze ook met een skibroek combineren zoals bij D&G en met de sneakers van Marc Jacobs zou je wel eens lekkere warme voeten kunnen hebben.

Klassiekers

De klassieke schoen is een blijver, is altijd een trend…vooral donkere kleuren zijn hierin te vinden…

Laarzen

Zoals we gezien hebben bij de kledingtrends wordt er veel met bont gewerkt. Zelfs bij de laarzen van Burberry getroosten ze zich de moeite om wit bont in de laarzen te verwerken. Het wordt dus echt wel een koude winter!

Bottines

De ruige, stoere types onder ons kunnen hun hartje ophalen in zwarte bottines. Deze lijken wel een beetje op legerbottines, maar kan wel leuk gecombineerd worden met bvb het Mickey Mouse t-shirt van D&G.

There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Beste Mojito maken?

Het is misschien al wat aan het nazomeren, de Mojito is een blijver (net zoals de rosé wijn). Vandaar dachten..

Close