Mannenschoenen lente-zomer 2012: opvallen is de boodschap!

Wat de trends betreft qua mannenschoenen, voor het lente- en zomerseizoen 2012 is er één opvallende trend die er met kop en schouders bovenuit steekt, namelijk het gebruik van de felle kleuren (deze trend beperkt zich trouwens niet tot de schoenen, ook andere accessoires mogen opvallen). Felgroen, -geel, -roze of -rood, je kan het zo gek niet bedenken, het kan allemaal.


Prada shows the way:
Zoals gewoonlijk is dé trend voor het voorjaar en de zomer weer duidelijk aanwezig in de Prada collectie. Het heerlijke kleurenpalet van deze trendy topdesigner zorgt voor de lente en zomer 2012 dan ook voor een frisse toets in het schoenenparadijs. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Overtuig jezelf gerust met onderstaande voorbeelden van deze “regenboog”collectie. En oh ja, ook de “flosjes” zijn bij Prada weer helemaal in…

Burberry shows the alternative:
Ben je niet zo direct te vinden voor de felle kleurentrend die de mannenschoenen voor lente en zomer 2012 zo kenmerkt? Natuurlijk zijn er designers die alternatieven bieden. Onze favoriet is de Burberry collectie voor de komende, hopelijk, zonnige seizoenen. Het merk komt volledig anders uit de hoek met lederen schoenen die worden afgewerkt met geweven patronen. De opvallende kleuren zijn wel aanwezig, maar veel subtieler dan bij Prada, maar wel met zool van kurk. Prachtige creaties en een echte must have voor de echte fashionisto onder ons, als je het ons vraagt. Om toch enigszins de trends te volgen, maakt ook Burberry uiteraard gebruik van de “flosjes” als afwerking in zijn lijn.

Benieuwd naar meer schoenentrends? We houden je binnenkort zeker op de hoogte…
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Assassins Creed 3: aftellen!

Assassins Creed is nu al een van de meest mytische videogames ooit. Het spel dat zich in de eerste 2..

Close