Miele Catwalk 2011 – Belgische mode om van te smullen

Miele Catwalk betekent traditioneel niet minder dan een ware machtsgreep van de Belgische mode. Een avond lang staan de schijnwerpers in Tour & Taxis namelijk enkel gericht op de nieuwste collecties van Belgische modenamen als Olivier Strelli, Scapa, Essentiel, Natan en andere grootheden in de Belgische modewereld.


09/09/2011 kon dus niet minder worden dan een avond puur genot, voor elkeen die Belgische mode in het hart draagt en maakte deze verwachting zeer zeker gedeeltelijk waar.
Miele-Catwalk-2011-Logo
“Gedeeltelijk?” hoor ik je vragen. Begrijp ons niet verkeerd, de avond was inderdaad puur genieten, van ontvangst tot einde, maar als waarnemers van de trends in mannenmode bleven we helaas toch ietwat op onze honger. Niet in kwaliteit (met mannenmode van Essentiel, Scapa, Olivier Strelli en BShirt kan je moeilijk spreken van tegenvallende modekwaliteit, zoals je hierna kan zien), maar dat slechts 4 van de 16 merken (met ook nog Just In Case, Xandres, Marie Jo, inge vanden broeck, Filles a Papa, Joanne Vanden Avenne, Sandrine Fasoli, Tim Van Steenbergen, Natan, Aurore Brun, Jantine van Peski) überhaupt mannenmode meebrachten naar deze modeavond, stelde toch ietwat teleur.
Soit, tijd nu om even een blik te werpen op enkele pareltjes die we op de Miele Catwalk 2011 mochten aanschouwen:

Volgende pareltjes qua damesmode wilden we jullie evenmin onthouden. Zowel Lenny Leleu als Aurore Brun vielen namelijk niet enkel op door hun collectie, maar evenzeer door hun show.

Wat ons betreft was Miele Catwalk 2011 zeker een voltreffer voor wie houdt van Belgische mode, maar toch willen we graag nog even een oproep lanceren naar de grote namen die van dit mode-evenement een festijn maakten, namelijk de dames en heren designers : vergeet alstublieft ons, trendy mannen, niet.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Kapseltrends mannen herfst/winter 2011-2012 : 70′s, here we come!

De jaren zeventig staan gekend als jaren vol fun en glamour en ook al lijken de kapsels van toen retro,..

Close