Militaire look… Mode herfst-winter 2010-2011

Er staan dit seizoen heel wat trends in de kijker. Zo hebben we voor dit najaar en winter ook de militaire look. Dit is niet langer de camouflagelook die de afgelopen jaren schering en inslag was. Deze dooft nu langzaam uit (gelukkig maar denken we zo…:-)). De militaire look voor het seizoen herfst-winter 2010-2011 is eerder een revival van de jaren 30 en 40, maar dan in een modern jasje gestoken. Het is voornamelijk Burberry die deze trend opeist.

De zuivere snit en functionaliteit in deze trend is een opmerkelijk item. Elke man kan zich een militaire look aanmeten. Wil je een look met flair opteer dan voor een blinkende broek. Voor een complete look kies dan een donkere denim of zwaardere stoffen broek . Om een elegante look te creëren kies je best voor een kwalitatieve en subtiele snit en stijl. De meest voorkomende kleuren zijn marineblauw (navy/air force) en tinten in legergroen.

Je kan kiezen voor een overjas met enkele of dubbele sluiting telkens met geelkoperen knopen.

Om deze look echt compleet te maken moet je eerst en vooral laarzen hebben met schaapwol of bottines en natuurlijk een lange militaire overjas.LOGO YOOX.COM 120x60
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
STAM Gent: trendy stadsmuseum

Sinds 9 oktober 2010 vind je op de historische site van de Bijloke het gloednieuwe stadsmuseum van Gent terug, STAM..

Close