‘Miroir’ van Ruinart: Eenvoud en schoonheid, gevuld met heerlijkheid

We kunnen het moeilijk verstoppen, dat weten we, bij Trendyman genieten we zeer graag af en toe van een glas lekkere champagne. Als het merk in kwestie er dan ook nog in slaagt, om ons met een zekere trots de fles op tafel te laten plaatsen, dan zijn we er direct helemaal wild van. Ruinart is één van die champagnehuizen, die continu zoekt naar manieren om de prachtige parels in de fles tot zijn recht te laten komen door de juiste accessoires. Waren we eind 2011 al lovend over de Kotoli, dan zijn de dit nog net iets meer over de ‘Miroir’.
Miroir-Ruinart-Wijnkoeler
Voor de ‘Miroir’ collectie klopte Ruinart aan bij de Parijse ontwerper Hervé Van der Straeten, een kunstenaar die voortdurend bezig is met het samenspel tussen licht en vorm en bovendien graag alledaagse objecten tot kunst verheft. Ook nu weer is de Fransman erin geslaagd om een originele zilveren wijnkoeler en dito coaster te ontwerpen, die eenvoud en schoonheid combineren met gebruiksgemak.
Miroir-Ruinart-Coaster
De ‘Miroir’ wijnkoeler biedt voldoende plaats voor 3 flessen Ruinart champagne, de coaster voor één enkele fles. Beiden weerkaatsen prachtig het licht, dat door de champagne op de zilveren wanden valt en laten je zowel van de smaak van deze drank, als van het aanblik ervan genieten.

There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
The Sims 3: populairste game ooit !

De Sims is sinds zijn lancering een regelrecht succes. Het was toentertijd een uniek en revolutionair concept, een game waarin..

Close