Mode herfst-winter 2011-2012 : Berekoud? Niet in jouw zachte jas.

Het lijkt wel alsof het pas gisteren nog winter was. De zomer is nog maar net gestart en we worden reeds ondergedompeld in de zachtheid der natuur.


De jassentrend van het seizoen herfst-winter 2010-2011 zet zich gestaag verder in de mode herfst-winter 2011-2012. Vorig jaar waren leder, bont en shearling aan een grote opmars bezig en dit jaar is dat niet anders. Zowel korte jassen als mantels in deze luxueuze materialen komen overvloedig aan bod. Bontkragen, bontmutsen of jassen met leder details, iedereen komt aan z’n trekken.

Jassen en mantels in deze superzachte structuren komen terug voor in neutrale kleuren, zoals aardetinten en astinten. Zo hoef je niet elk jaar jouw mantel/jasgarderobe aan te passen. Tenslotte zijn deze duurzame aankopen niet goedkoop maar wel een investering waard. Je kan uiteraard altijd opteren voor de nepvariant die naar onze mening niet minder trendy of mannelijk is.

Onze favorieten gaan uit naar de mantels met bontkragen van E.Zegna en Marc Jacobs en de bontmantel van Gucci…een staaltje van pure klasse en mannelijkheid…gewoonweg prachtig!

Uiteraard hebben we voor jou een selectie van de nieuwe trend in jassen en mantels voor het modeseizoen herfst-winter 2011-2012 klaargezet. Je vindt deze hieronder terug.

  • Bont

  • Shearling

  • LederLOGO YOOX.COM 120x60120x90 NL saldi80 ai2010
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Montblanc Legend:traditie en stijl in een mannelijk flacon gegoten.

Met Legend slaagt Montblanc erin een mannenparfum te creëren dat de uniciteit van het wereldvermaard merk weet te belichamen. Als..

Close