Herfst-winter 2011-2012 : knus, luxueus, mannelijk en fluweelzacht!

In de mode herfst-winter 2011-2012 voeren luxueuze materialen zoals bont, shearling, fluweel en leder het hoogste woord. De najaarsmode staat immers volledig in het teken van zachte materialen met een grote aaibaarheidsfactor. Elegantie en verfijning met een mannelijke toets, dat is wat we het komende herfst-winterseizoen mogen verwachten.


De kleurloze trend waarin onder meer Gucci zijn collectie aanbiedt bestaat vooral uit astinten, tinten in grijs, taupegrijs en oud roze. Het klink misschien niet echt aantrekkelijk maar trendyman weet deze trend dan toch te smaken…gewoonweg prachtig! Ook de typische herfstkleuren zoals roest, bruin en de zwarte tinten mogen uiteraard niet ontbreken in dit kleurenspel.
Er zijn een aantal opvallende nieuwigheden voor de modecollectie herfst-winter 2011-2012. Velours of fluweel is zeer in trek. Zowel maatpakken, blazers als broeken komen overvloedig op de catwalks tevoorschijn in dit materiaal. Om maar een aantal ontwerpers te noemen, Lanvin, Roberto Cavalli, E. Zegna, allen laten zij zich deze trend welgevallen.

Toch is de stoffenkeuze niet het enige meldenswaardige feit voor de mode herfst-winter 2011-2012. Ook de revers of kragen van maatpakken en blazers eisen hun plaats in de spotlights op. Naar styling zien we enerzijds de puntige revers, zowel bij maatpakken met enkele als dubbele sluiting, die uitstekend geschikt zijn om de schouders te accentueren. Ben je op zoek naar een meer formele, zelfs smokingachtige look, dan zijn de puntige revers de juiste keuze voor jou.

Hou echter rekening met je lichaamsbouw! Ben je ietwat zwaarder en steviger gebouwd, dan zijn deze puntige revers niet aan te raden. De sjaalrevers, die in de collectie herfst-winter 2011-2012 ook ruim aan bod komen, zijn voor jou een betere optie. Opletten wel, de maatpakken en smokings met sjaalrevers worden als formele kledij beschouwd.McGregor new 2011120x90 NL saldi80 ai2010
There are 3 comments

Add yours
  1. roger

    Er wordt zoveel gezegt en geschreven over de mannenrok op de catwalck maar verder komt die niet ,ook over de panty voor mannen maar er is nergens wat te koop

  2. roger

    Er wordt zoveel gezegt en geschreven over de mannenrok op de catwalck maar verder komt die niet ,ook over de panty voor mannen maar er is nergens wat te koop wanneer komt daar verandering in ? veel mannen zitten daarop te wachten !


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Hoe het juiste parfum vinden én gebruiken?

Geuren roepen herinneringen op, dat is algemeen geweten, zo ook parfums. Je hebt het waarschijnlijk zelf ook al ervaren :..

Close