Mode herfst-winter 2011-2012 : Petje af voor de hoed

We kunnen het niet ontkennen, de winter staat voor de deur. Hoog tijd dus om te beginnen nadenken over het juiste hoofddeksel dat bescherming biedt tegen die ongure koude en wind.


De mode herfst-winter 2011-2012 staat volledig in het teken van de hoed, neen mannen, geen pet dus, maar een stijlvol hoofddeksel. De hoed is namelijk volledig terug en in volle glorie aanwezig in alle mogelijke vormen en materialen. Deukhoeden, stetsons (de enige, echte Amerikaanse “cowboy” hoed), amishhoeden, vilthoeden…kortom alles om een zeer mooi voorkomen te combineren met stijl en functionaliteit. Dat ontging ontwerpers als Dolce & Gabbana, Dior Homme, Dsquared, Lanvin en nog vele anderen natuurlijk niet. Ook de sterren laten zich deze trend welgevallen.
Mode-Herfst-Winter-2011-2012-Robert-Pattinson-Hoed-Lanvin
Bijna 50 jaar terug, in de jaren 60, werd de hoed frequent gedragen, hetzij om zich tegen weer en wind te beschermen, hetzij om een sociale klasse aan te tonen. Nu, anno 2011 gaat het niet om de sociale status maar om het trendy gevoel, want geloof het of niet, hoeden zijn een grootse hype en super trendy. Geniet dus van de komende wintermaanden met jouw stijlvolle hoed!

Hieronder zetten we enkele trendy hoeden op een rijtje:120x90 NL saldi80 ai2010
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
BMW 3: geëvolueerd naar een trendy wagen ?

Afgelopen vrijdag werd na lang uitkijken de nieuwe BMW 3 aan het grote publiek gepresenteerd. Van oudsher is deze wagen..

Close