Mode lente-zomer 2011 – Deel 6 : Hemden, polo’s en shirts.

Ook qua hemden, polo’s en shirts zijn er tal van mogelijkheden om je garderobe aan te passen en uit te breiden voor de komende  “zonne”seizoenen (op het zonnegedeelte hopen we toch) . Verschillende prints en kleuren komen talrijk aan bod. Je vindt deze onder andere bij Mauro Grifoni en DG die zich vooral baseren op ruitjes. Prada, Jil Sander en Calvin Klein trekken dan weer volop de kleurenkaart.


Wie of wat is Mauro Grifoni? Een kleine schets :

In 1992 is het allemaal begonnen voor Mauro Grifoni (geboren op 30/11/1964). Het Italiaanse label, gevestigd in Milaan, startte oorspronkelijk met een serie handgemaakte hemden. De perfectie en de liefde voor traditioneel vakmanschap wordt er hoog in het vaandel gedragen. Modernisme en hedendaags gevoel waren de kwaliteiten die de motor op volle toeren deden draaien. Vandaag staat het label Mauro Grifoni voor een totale look, een concept verzekerd van een heel verfijnde collectie.

De collectie van Mauro Grifoni is terug te vinden bij V&V fashion in Bonheiden, dorp 69 of voor de online shoppers bij Yoox.

Hieronder een fotoselectie van trendy lente- en zomerhemden, polo’s en shirts die je alvast even op weg helpt bij je keuze.

Ik zou zeggen…geef je ogen de kost bij al dit mannelijk schoon…

  • Hemden

  • Polo’s

  • ShirtsLOGO YOOX.COM 120x60
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Boss Orange for Men – Voor de spontane levensgenieter.

Het is alweer even geleden dat we nog eens een mannenparfum tegenkwamen dat een plaatsje op Trendyman waardig is, maar..

Close