Mode lente-zomer 2011 – Deel 4 : Welke blazer of welk kostuum?

Maagdelijk wit of liever wat kleur in je garderobe? Je hoeft niet specifiek te kiezen voor een bepaald thema of een bepaalde kleur. Alles kan makkelijk in combinatie worden gedragen. Zachte kleuren met accentkleuren, van simpele elegantie tot speels chique. Ontwerpers zijn er dit jaar alweer in geslaagd om een perfecte look te creëren voor de trendy man. Van een klassieke outfit tot een strandkostuum…Hoe mooi kan het leven en de man toch zijn!

Deze keer gaat onze favoriet uit naar Tommy Hilfiger die het aandurft om een klassieke snit te combineren met veel kleur en patronen die een niet alledaagse maar eigentijdse look weergeven.


Zoals werd beschreven in de categorie shorts/bermuda’s kan je hieronder zien dat blazers of kostuums worden gedragen met bermuda’s in combinatie met felgekleurde sokken. Misschien niet onmiddellijk geschikt voor kantoor of werk maar toch hip en cool.

 • Blazers

 • Kostuums
 • Einde deel 4…volgende categorie : casual chic  LOGO YOOX.COM 120x60
  There are no comments

  Add yours

  Current day month ye@r *

  Read previous post:
  Hidden Hotel Parijs – Trendy Hotel in de stad der geliefden.

  Parijs herbergt vele schatten en dit op alle vlakken. Winkels, restaurants, musea en andere bezienswaardigheden, stuk voor stuk zaken in..

  Close