Mode Lente-Zomer 2012 : Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna, opgericht in 1910, is vandaag de dag een leidinggevend Italiaans modehuis dat kleding ontwerpt voor mannen. Sinds het begin is het Italiaans modehuis in handen van de familie. Momenteel is de dagelijkse leiding in handen van de vierde Zegna generatie en ontwerpt Ermenegildo Zegna niet alleen pakken voor de eigen labels, maar ook voor andere gerenommeerde merken als Gucci, Yves Saint Laurent en Tom Ford.


Het modehuis slaagt er elk seizoen opnieuw in om stijlvolle collecties ten tonele te brengen. Ook voor het komende lente/zomerseizoen 2012 is dit niet anders, met een collectie die zijn inspiratie haalt bij de typische Zuiderse dageraad en haar verzengende warmte. Deze lente-zomer collectie speelt met zongebleekte kleuren en zachte silhouetten. De stoffen die worden gebruikt zijn natuurlijke materialen zoals zuivere zijde, katoen en linnen. Omdat we uit ervaring weten dat zomers niet altijd even zonnig en droog zijn, heeft het modehuis ook hierop een antwoord. Of eigenlijk 2:

  • Microsilk: Deze trenchcoats en jasjes worden vervaardigd uit zuivere, gekreukte zijde en vervolgens behandeld met hars.
  • Silkco: Regenjassen en jassen die worden gemaakt uit glanzend katoen/zijde en voorzien van een waslaag.

Zoals we het van Ermenegildo Zegna gewoon zijn, heeft de collectie een onberispelijke afwerking en toont ze hedendaagse elegantie. Glanzende pakken en hemden van zuivere zijde, matte, bedrukte truien, zongebleekte pullovers en zelfs schoenen met glanseffect, dat is wat u mag verwachten van de volgende lente/zomer collectie van E. Zegna.120x90 NL saldi80 ai2010

Hieronder alvast onze favorieten uit deze trendy collectie:
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Philips Fidelio SoundRing DS3880W – Stijlvol en kamervullend.

De Philips Fidelio SoundRing DS3880W is één van die iPod Docking stations die onmiddellijk de aandacht weet te trekken. Niet..

Close