Morgan Threewheeler

Het meer dan 100 jaar oude Britse, misschien iets minder bekende merk, begon in 1909 met driewielers te bouwen.

Meer dan 20 jaar was het zijn core business totdat in de 2° helft van de jaren ’30, vierwielers werden geproduceerd bij dit kleine maar unieke merk.

Tot nu, Morgan komt immers terug met een driewieler, de Morgan Threewheeler. Zal hij daarmee een nieuwe trendsetter worden? Zullen de innovators onder ons dit model aanschaffen?
Morgan-Threewheeler-Revival
Natuurlijk niet. Maar het is wel een aangename afwisseling en een bijzonder uniek modelletje. Als je wilt opvallen of indien je je interieur wilt opvrolijken met een prachtig kunstwerk, koop dan absoluut deze Morgan.


Naast zijn uniek en eigenlijk wel prachtig exterieur, huisvest dit prachtig modelletje ook een pracht van een motor onder de motorkap. Namelijk een heerlijk klinkende Harley Davidson motor van om en bij de 100pk. Op papier komt dit zeker licht over maar rekening houdende met het leeggewicht van slechts 500kg en je krijgt een klein bommetje. De driewieler haalt de magische grens van 100km/u in slechts in 4,5seconden en zijn topsnelheid ligt rond de 180km/u.
Morgan-ThreeWheeler-2011
Wij zijn alleszins voorstander om dit karretje in het straatbeeld te zien verschijnen. Wat denken jullie ervan?
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mode lente-zomer 2011 – Deel 1 : Trendy Jassen

Heren, hou jullie vast voor de nieuwe modetrend lente/zomer 2011! Er valt heel wat te beleven en te experimenteren. Het..

Close