Nat of droog scheren? Waarom geen combinatie?

In eerdere posts hadden we het reeds over de juiste manier om je nat óf droog te scheren. Toch is het de dag van vandaag zo dat je niet meer per sé hoeft te kiezen, gezien de grootste merken tegenwoordig scheerapparaten op de markt hebben die het beste van de beide werelden combineren.
Philips en Braun zijn al jaren de voortrekkers als het over elektrische scheerapparaten gaat (persoonlijk heb ik nog steeds een voorkeur voor eerstgenoemde omdat mijn ervaringen hiermee nu eenmaal beter zijn) en hebben ook een vrij uitgebreid aanbod als het “combi-scheerapparaten” gaat. Van modellen die je kan gebruiken onder de douche tot modellen die een verzorgende emulsie afscheiden tijdens het scheren, je kan de mogelijkheden nog moeilijk overzien. Daarom geven we jou even kort onze top 3 mee van de apparaten met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Eerlijkheid gebiedt dat we erbij vertellen dat het resultaat wel in de buurt komt van het nat scheren, maar dit nooit evenaart. Toch zijn deze apparaten heel handig voor wie weinig tijd heeft en maakt hun batterij het perfect mogelijk om zich zelfs onderweg te scheren.

  • Philips Nivea For Men HS8420 : Onze absolute topfavoriet in deze categorie van scheerapparaten. De Philips Nivea For Men HS8420 geeft niet alleen een nauwkeurig scheerresultaat, de scheerkoppen scheiden ook een vochtinbrengende emulsie af terwijl men zich scheert, wat zorgt voor een huidverzorgende en frisse ervaring. Nadelen van dit apparaat zijn de oplaadtijd van 8u en de werkingsautonomie van 30 minuten.
  • Philips SensoTouch 3D RQ1250 : Een mooie tweede plaats door zijn GyroFlex 3D-systeem. De integratie van het Super lift & cut systeem verlaagt bovendien de kans op een geïrriteerde huid na het scheren. De Philips SensoTouch 3D RQ1250 werd bovendien voorzien van een geïntegreerd Jet Clean systeem dat zorgt voor het automatisch reinigen en smeren van de scheerkoppen.
  • Nat-Droog-Scheren-Philips-SensoTouch-3D-RQ1250
  • Philips SensoTouch RQ1150/17 : Ook het laatste apparaat in onze top 3 is er eentje van Philips en bovendien ook uit de SensoTouch-familie. De voorloper van de 3D RQ1250 is beperkt tot een GyroFlex 2D systeem, maar is wel voorzien van het SkinGlide systeem om huidirritatie te verminderen. Bovendien kan de Philips SensoTouch RQ1150/17 perfect gebruikt worden voor het trimmen van je snor en bakkebaarden, wat ook mooi is meegenomen.
  • Nat-Droog-Scheren-Philips-SensoTouch-RQ1150-17

Heb je zelf andere ervaringen met onze selectie? Ken je zelf een apparaat dat volgens jou absoluut in deze top 3 thuishoort? Laat het ons gerust weten!
Nat en Droog-Scheren-Philips Nivea For Men-HS8420

Koop nu jouw Philips Nivea For Men-HS8420 : Momenteel € 79,90 (i.p.v. € 99,00).

 
Nat en Droog-Scheren-Philips SensoTouch 3D RQ1250

Koop nu jouw Philips SensoTouch 3D RQ1250 : Momenteel € 202,90.

 
Nat en Droog-Scheren-Philips SensoTouch RQ1150/17

Koop nu jouw Philips SensoTouch RQ1150/17 : Momenteel € 85,90 (i.p.v. € 99,90).

 There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
BOSE® WAVE® systems – geluid op het hoogste niveau

Het is geen nieuwe trend dat elke speler in het audio strijdperk streeft naar de beste geluidskwaliteit. Het is al..

Close