Nieuwe Swatch Chrono Plastic spreekt aan door zijn eenvoud

Net zoals de meeste horlogemerken verwent het Zwitserse horlogemerk Swatch zijn talloze fans elk jaar met nieuwe creaties. Dit jaar is dat niet anders en brengt deze horlogefabrikant de nieuwe Swatch Chrono Plastic reeks uit. Deze, 10 exemplaren tellende, Chronograph-reeks is sierlijk eenvoudig qua ontwerp, maar weet ook de meest extraverte onder zijn fans te behagen door opnieuw felle kleuren in de reeks op te nemen (zoals dat in 2011 trouwens ook het geval was voor de Swatch New Gent Coloured Collection). Afhankelijk van het gekozen model krijg je dus een horloge in een klassieke, sobere kleur zoals zwart, grijs, antraciet of wit, ofwel in fellere en opvallendere kleuren zoals oranje, rood, blauw, fel roze en lichtblauw. Het gebruik van cijfers op de wijzerplaten, die bij sommige modellen heel subtiel en bij andere net heel opvallend contrasteren met de kleuren van de horlogekast en -bandjes, geeft een leuk extra effect.
Swatch-Chrono-Plastic-Felgekleurd
Het uitzicht en de stijl van het nieuwe model doet dan weer sterk denken aan de Full Blooded Collection. Toch zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de beide horlogereeksen. Zo heeft de Swatch Chrono Plastic geen opengewerkte wijzers, maar terug volle wijzers, met ingewerkte fluorescerend gedeelte. Ook de polsbanden van de horloges verschillen volledig. Geen polsband met schakeluitzicht, maar een eenvoudige en stijlvolle horlogeband, die vervaardigd is uit silicone en enorm zacht en aangenaam voelt aan de pols.
Swatch-Chrono-Plastic
De 42 mm grote horlogekast van de Chrono Plastic is, zoals de naam al laat vermoeden, uit plastic vervaardigd. Het resultaat is een chronograph die enorm licht aanvoelt, wanneer je deze aan je pols draagt. Geen horloge dus voor mannen die graag voelen dat ze een uurwerk dragen. Wie echter graag een trendy accessoire aan de pols heeft, zonder hier al te veel aan herinnerd te worden, is de Chrono Plastic zeker een leuke optie. De beschikbaarheid van sobere en felle kleuren zorgt ervoor iedereen gegarandeerd zijn gading vindt.
De Swatch Chrono Plastic vind je in het verkooppunt in je buurt, voor een aanbevolen verkoopprijs van € 88,00. Check it out.

There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
De Carlsberg Crate Escape

Als we onze top 3 van favoriete bieren mogen opsommen, is Carlsberg zeker één van de grootste kanshebbers: toegankelijk, wijdverspreid,..

Close