OdeGand – Cultuur op de Gentse binnenwateren

OdeGand is dit jaar voor de 8ste maal de officiële kick-off voor het Festival van Vlaanderen. Het unieke concept van varen in de bootjes op de Gentse binnenwateren en muziek in vele stijlen (wereldmuziek, jazz en klassiek) maakt van OdeGand dan ook een onvergetelijke ervaring.

Op zaterdag 18 september 2010, vanaf 13u00, staat Gent weer volledig in het teken van OdeGand. Voor de zeer democratische basisprijs van € 24 (volwassenentarief, zonder reducties) vaar je die dag in charmante bootjes van concert naar concert. Deze concerten gaan door op diverse locaties in de Gentse binnenstad en bieden voor elke cultuurliefhebber wat wils. Van het Belgische Panta Rhei tot het Japanse Kodo en het Oegandese Aba Taano, elke cultuurstijl vindt hier zijn podium.


Als afsluiter van de Odegand-belevenis kan je om 23u00 bovendien vanuit je bootje op het Gentse binnenwater genieten van het spektakelvuurwerk aan de Gras- en Korenlei.

Het volledig programma-overzicht van dit culturele hoogstandje vind je hier.

Tickets boeken kan je via uitbureau.be.

Prijzen OdeGand

Type Prijs
Basisprijs
€ 24,00
<26 jaar
€ 18,00
jonger dan 12 jaar
€ 2,00
65+
€ 18,00
mindervaliden
€ 18,00There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Ralph Lauren opent flagship store in hartje Parijs

Samen met Nicolas Sarkozy opende Ralph Lauren recentelijk zijn nieuwste flagship store in hartje Parijs. Dit na 4 jaar hard..

Close