Over ons

“Trendyman”…Mannen vandaag…

Zijn zoals je bent…je goed voelen in je vel, in wat je doet, wie je bent…jezelf toelaten om jezelf te zijn… De harmonie tussen het innerlijke en uiterlijke…

Volgens het universum is de enige constante de verandering en zoals alles evolueren we mee..

Trends volgens jouw behoeften, jouw noden en zin. Geen druk, niets moet en alles mag…en niets is leuker dan dat…waar vind je dat nog?…jawel, bij Trendyman”

Voor de hippe, de klassieke, de stoere, de gevoelige, de business, de sportieve, de familyman… kortom voor de echte trendyman… because it’s a man ‘s world !

Trendyman is gestart als hobby van Jellert Dekeyzer, e-commerce manager bij Accor Hotels, en Gerd De Loor, freelance copywriter en vertaler.


There are 3 comments

Add yours
 1. luc

  Beste, ik zag Uw beschrijving over ‘t Pompierke in Sint-Martens-Latem:
  Het klopt dat er in de plaats bedrijfsgebouwen gekomen zijn, maar ‘t Pompierke bestaat nog steeds,het is net iets verder rijden van Gent richting Kortrijk en dan nog een kleine 2000 km,
  We zijn nl net gestart met een volledig vernieuwde (kleine) zaak in Calpe aan de Costa Blanca in Spanje, Het betreft een restaurant voor 20 gasten, met Belgisch-Spaanse specialiteiten, zoals paling, côte à l’os,… en een ruim terras met zeezicht.
  tot binnenkort in ‘t Pompierke, Playa de la Fossa, Av. Rosa de los vientos 16, 03710 Calp, España * tel 00 34 965 83 66 62 * mob 00 34 699 62 63 62

 2. Kevin Hellemans

  Beste,

  Graag willen we een product introduceren, en vragen we of we eventueel een klein
  kort verslag met een foto zouden kunnen krijgen in jullie magazine.
  In bijlage een korte presentatie over het product. Het gaat om een zeer exclusief product!
  Vooral gebruikt op jachten, maar ook voor bij de ‘lucky few’ voor de prijs van €100K.
  Hier ook hun website: http://www.lmvdesign.com/technology/

  Als er vragen zijn kan u me altijd contacteren.

  kevin@rasike.com
  or tel. +32 (0)495 134253
  or skype: rasike.com

 3. Ivo Schouten

  Beste Webmaster,

  Ik zal mij allereerst even voorstellen, ik ben Ivo Schouten en ben werkzaam bij http://www.zonnebrillen.com/ . Nu de zomer bijna voorbij is maken bij ons de zonnebrillen langzaam plaats voor skibrillen. Nou ben ik afgelopen week op jouw website terecht gekomen en ik moet zeggen dat het er allemaal mooi en duidelijk uitziet en natuurlijk alles te maken heeft met wintersport. Daarbij vroeg ik mij af of je het leuk zouden vinden om een artikeltje over onze website http://www.zonnebrillen.com/skibrillen/ te plaatsen. Wij kunnen jullie uiteraard ook een stukje aanleveren. Waarschijnlijk heb je veel bezoekers die deze winter een nieuwe skibril nodig hebben dus het is daarom erg interessant om hier een stukje over te schrijven.

  Misschien kunnen we dit ook combineren met een (win)actie voor de bezoekers van jouw site.
  Hiervoor wil ik graag een kortingsbon van €50,- ter beschikking stellen voor jouw lezers! Deze bon is vrij te besteden in de webshop.
  Je mag er natuurlijk ook voor kiezen de kortingsbon zelf te gebruiken.

  Ik hoor graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,
  Ivo


Post a new comment

Current day month ye@r *