Project Fiona: het Razer gamingtablet

Voor wie graag bezig is met Multimedia is de jaarlijkse Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een absoluut festijn. Elk merk zet alle zeilen bij om op deze conferentie zijn nieuwste modellen tentoon te stellen.


We hadden het reeds over de Sony Xperia S en de Polaroid SC1630 Smart Camera, maar ook Razer, het gevestigde gaming hardware merk, stelde alles in het werk om zijn Project Fiona, zij het dan met een prototype, voor te stellen aan het grote publiek. Prototype, gezien deze speciaal ogende gamingtablet pas in het laatste kwartaal van 2012 in de winkelrekken zal verschijnen.
Razer-Project-Fiona-Gamingtablet
Met specificaties was het merk nog niet echt gul, maar je kan er op rekenen dat we je hier verder van op de hoogte zullen houden, eens deze tot bij ons geraken. Wat weten we wel? Project Fiona is een 10,1″ gamingtablet (resolutie: 1280×800) met een handvat aan beide zijden. Deze fungeren als controllers en zijn voorzien van de nodige buttons en joysticks. Als processor opteert Razer voor zijn Project Fiona voor een Intel i7, wat moet toelaten om probleemloos moderne pc-games met deze tablet te kunnen spelen. Qua connectiviteit zou het gamingtablet eveneens alle standaarden bieden.
Razer-Project-Fiona
Dat het tablet zich echt toespitst op de fervente gaming-fans is vrij duidelijk. Of Razer er met Project Fiona ook in zal slagen om deze over de streep te trekken is nog maar sterk de vraag, zeker gezien de kostprijs van dit trendy gadget. Qua lanceerprijs verwacht men namelijk een slordige 1.000,00 dollar. Niet min als je het ons vraagt. We kijken er alvast naar uit het toestel zelf eens aan een grondige inspectie te onderwerpen. Meer nieuws volgt later.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Polaroid SC1630: Digitale camera met smartphone-allures?

De Polaroid SC1630 Smart Camera is het antwoord van een tanende fotografiereus, op de impact die smartphones hebben op de..

Close