Ralph Lauren: men only store

Onlangs bespraken we de opening van de prachtige Ralph Lauren flagship store in hartje Parijs.  Nog exclusiever is volgend nieuws:

Ralph Lauren opende zojuist een men only store. Je zal er wel iets verder voor moeten reizen, naar New York namelijk, maar het is echt wel de moeite waard en geef toe, New York is een fantastische stad!


De nieuwste Ralph Lauren bevindt zich zijn eigen huis op Madison Avenue. Net zoals in Parijs, renoveerde hij dit pand op een schitterende manier.
ralph lauren

De eerste verdieping is gewijd aan dassen, schoenen en horloges.  Als je je een verdieping hoger begeeft, vind je ‘custom-made-to-measure boots’. De derde verdieping huisvest de Polo Ralph Lauren collectie en de 4de en hoogste verdieping bevat Ralph Laurens Black Label en accessoires (zoals de Big Pony’s bijvoorbeeld) uit de RLX shop.
ralph lauren men only storeralph lauren men only store

Dat Ralph Lauren een men only winkel opent is geen verrassing. De men only winkels zijn immers in opmars. Hermès opende zijn men only store in februari, eveneens op Madison Avenue trouwens, terwijl J. Crew reeds zijn 4de men only store opende in New York. Ondertussen is ook bekend dat Dolce & Gabbana en Salvatore Ferragamo reeds verregaande en concrete plannen hebben voor een men only store.

Waarom rijzen deze men only stores uit de grond? Wel, de markt voor vrouwenwinkels is ondertussen allang verzadigd terwijl gebleken is dat kids only stores in de meeste gevallen niet rendabel bleken te zijn.

Wij kunnen dit alvast aanmoedigen! Because it’s a man’s World ;)

Adres: 867 Madison Avenue

View Larger MapLOGO YOOX.COM 120x60
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Big pony van Ralph Lauren : passie in een flesje.

Big Pony van Ralph Lauren heeft intussen reeds een grote schare aan fans opgebouwd. Voor het najaar 2010-2011 brengt deze..

Close