Regalo : unieke decoratie in een sfeervol kader.

Dat je voor de leukste winkeltjes niet altijd in de grootste steden hoeft te zijn, dat bewijst Regalo, gelegen in hartje Zottegem. De Italiaanse benaming, die gift of geschenk betekent, had niet passender kunnen zijn. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een speciaal iemand of gewoon jezelf eens wil verwennen, Regalo weet je altijd te verrassen. De stijlvol ingerichte etalage, gevuld met mooi glaswerk, decoratieartikelen, kunstwerken en juwelen trekt het oog van elke designliefhebber. Glasserviezen, vazen, unieke schilderkunst, accessoires voor hem en haar, Regalo biedt het allemaal en met 2 gemeenschappelijke kenmerken : kwaliteit en klasse.


Grotere kaart weergeven

Het spreekt vanzelf dat ook bij Regalo de eindejaarsperiode niet ongemerkt voorbijgaat. Integendeel, je vindt hier een assortiment aan uitzonderlijk mooi decoratie artikelen die je op weinig andere plaatsen zal aantreffen. Rondlopen tussen de prachtig geëtaleerde artikelen geeft je even het gevoel dat je rondloopt in een perfect versierde woonkamer waar sfeer en warmte je tegemoet komen. En net als je denkt alles gezien te hebben kan je de winkel door naar achter, nog een ruimte binnenwandelen die zich volledig overgeeft aan het ware gevoel van kerst met zowel knappe decoratiestukken, kerstversiering en –verlichting als mooie  accessoires.

Dat Regalo een bron is van warmte, stijl en sfeer is te danken aan de vriendelijke en gepassioneerde zaakvoerder Myriam Van Impe. Deze dame maakt er een erezaak van al haar producten met de grootste zorgvuldigheid uit te kiezen en te etaleren. Of het nu kalm of heel druk is, deze dame zal je met de grootste zorg, professionalisme en vriendelijkheid weten te helpen. Oog voor detail, schoonheid, verfijning en stijl… Regalo en zaakvoerder zijn één.

Mocht je nog geen idee hebben wat aan te kopen als geschenk, hetzij verjaardag, Kerst, Nieuwjaar of welke gelegenheid dan ook, dan is regalo zeker een aanrader en meer dan een bezoekje waard! Zowel voor man als vrouw!
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Kostuum kopen? Een korte stijlgids voor een trendy uitstraling.

Kostuums kopen doe je niet elke dag. Het is dan ook aan te raden om, wanneer de gelegenheid zich wel..

Close