http://www.trendyman.be/wp-content/uploads/2012/02/REK-Boekenkast.jpg

REK: trendy, moderne meubelstukken met een handige touch.

Dat we het hebben voor interieurstukken met iets extra, kon je al zien aan onze keuze voor de Terapy-zitzak, de Ball chair en La Plic. Met de REK meubelstukken heeft de Nederlandse ontwerper Reinier De Jong een concept beet, dat zonder twijfel een plaats in deze reeks verdient.


De REK-reeks bestaat uit 2 unieke meubelstukken, die naast een modern en leuk ogend design, ook nog eens uiterst functioneel zijn. Minder kan je niet zeggen van een koffietafel en een boekenkast die meegroeien met jouw gezelschap of boekencollectie.

  • De REK koffietafel:
  • Ineengeschoven meet deze koffietafel amper 80x60x30 cm. Uitgeschoven kan deze tafel groeien tot 60x175x30 cm of 90x130x30 cm, afhankelijk van de “uitschuifcombinatie” die je op dat moment kiest. Maak je geen zorgen om het eventuele, accidentele ineenschuiven van de verschillende onderdelen, waardoor je servies op de grond zou tuimelen. Je kan de gekozen combinatie natuurlijk perfect vastzetten, waardoor zelfs de meest onhandige persoon met een gerust hart rond jouw REK koffietafel kan lopen. De tafel is verkrijgbaar in het wit of een houtkleur (eik, beuk of berk), maar kost helaas wel € 1.500,00.
    REK-Koffietafel-Ineengeschoven
    REK-Koffietafel-Uitgeschoven

  • De REK boekenkast
  • Deze boekenkast is dé oplossing voor een eeuwig terugkerend fenomeen. Boeken, CD’s, DVD’s, Blue-Rays, allen hebben ze 1 ding gemeen. Elk van deze ontspanningsmogelijkheden lijkt doorheen de jaren heel snel te groeien in aantal. Het regelmatig vervangen van de kast waarin je deze verzamelt, dringt zich dan ook op. Niet zo met de REK boekenkast. Net als zijn familielid, de REK koffietafel, is deze namelijk perfect uitschuifbaar en kan ze dus gerust even meegroeien met je collectie. Beslis je op een bepaald moment om een deel van je collectie weg te doen? Geen probleem, dan schuif je jouw REK boekenkast toch gewoon terug in elkaar. Volledig uitgeschoven is de REK boekenkast 202x228x36 cm. De prijs is helaas enkel op aanvraag beschikbaar. Gezien de kostprijs van de REK koffietafel durven we echter wel te vermoeden dat deze leuke boekenkast al snel meer dan € 2.000,00 zal kosten. Van zodra we hier meer nieuws over vernemen, houden we je natuurlijk op de hoogte.
    REK-Boekenkast

Kort samengevat: Wat ons betreft, is de REK interieurlijn een aanwinst voor elke woonkamer, maar zal zij, gezien de kostprijs, slechts haar weg vinden naar een beperkt aantal trendy woningen. Spijtig toch, niet?
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Project Fiona: het Razer gamingtablet

Voor wie graag bezig is met Multimedia is de jaarlijkse Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een absoluut festijn...

Close