Revo Ikon – Meer dan gewoon een iPod Dock

iPod Docking stations vind je in alle maten en stijlen. Elk zichzelf respecterend merk heeft intussen wel zijn eigen versie op de markt. Gezien er tot hiertoe nog geen trendy modellen waren die we echt apart vonden, was het dan ook niet de moeite om hieraan een artikel te wijden. Dat alles veranderde wel enigszins toen we de Revo Ikon voor ogen kregen.
Revo-Ikon

De Revo Ikon beschouwen als enkel een iPod Docking station is dit mooie toestel oneer aandoen. Deze trendy (internet)radio is wel degelijk gecertificeerd door Apple als docking station voor hun geliefde iPod en iPhone, maar heeft nog heel wat meer in zijn mars. Niet alleen ontvangt de Revo Ikon tal van radiostandaarden, van FM met RDS tot internetradio en Digital Audio Broadcasting (DAB en DAB+), ook het draadloos streamen van de muziekbestanden op je PC of Mac gaat moeiteloos. Zowel bij radio als bij streaming kan je trouwens alle info van de zender, de artiest, het album en het nummer dat je beluistert makkelijk aflezen op het 3,5″ TFT kleuren Touchscreen. Ook het bedienen van jouw Revo Ikon gebeurt via dit Touchscreen, al krijg je er ook een handige afstandsbediening bijgeleverd. De alarm- en snoozefunctie mogen natuurlijk niet ontbreken.
Revo-Ikon-Features

Nog enkele specificaties nodig? Deze parel is 207 x 345 x 123 mm groot, heeft een versterker van 2×15 W en geïntegreerde subwoofer.

Ook onder de indruk van dit juweeltje? Wacht niet langer en wordt zelf een trotse eigenaar.
Revo-Ikon-Kopen

Koop nu jouw Revo IKON : Momenteel € 299,00 (i.p.v. € 349,00).

 
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Stropdas knopen – De Windsorknoop

Voor wie zijn gading niet vindt in de Four in hand of de Semi-Windsorknoop is er nog een derde populaire..

Close