Samsung Galaxy S II : Sterkste smartphone van het moment!

Met de Samsung Galaxy S II overtreft deze elektronicagigant ieders verwachting, ook al waren deze hoog gespannen na z’n voorganger de Samsung Galaxy S. Toegegeven, de looks van de Samsung Galaxy S II zijn misschien vrij eenvoudig en doen je zeker niet achterover vallen, zijn eigenschappen en prestaties doen dit echter ongetwijfeld wel.
Samsung-Galaxy-S-II
De Samsung Galaxy S II is met zijn afmetingen van 125,3 x 66,1 x 8,49 mm misschien wel iets groter dan zijn fameuze voorganger, maar evenzeer flink wat dunner. Met een gewicht van 116 gram is hij bovendien ook nog eens 20 gram lichter dan de toch al vrij lichte Samsung Galaxy S. Deze wijzigingen hebben de ingenieurs van Samsung echter niet belet om het toestel qua prestaties naar een ongekend niveau te brengen. De Samsung Galaxy S II beschikt namelijk over een 1,2 GHz dualcore processor en draait onder de Android 2.3 of Honeycomb software, aangepast met de inhouse ontwikkelde TouchWiz-bediening. Hierdoor gaat het bedienen van het toestel (en de talloze applicaties die erop geïnstalleerd staan) met een ongeziene snelheid.
Samsung-Galaxy-S-II-Snelheid
Als scherm is de Samsung Galaxy S II voorzien van 4,27″ Super Amoled Plus touchscreen, voorzien van 16 miljoen kleuren. Onnodig te vermelden dat animaties, foto’s en HD-video’s op dit scherm de kwaliteit hebben die ze eigenlijk verdienen. Om deze foto’s en video’s te maken is het toestel voorzien van een 8 megapixel camera met autofocus en flash. Ook de prestaties hiervan zijn gewoon verbazingwekkend. Tel hierbij de Social, Games, Muziek en Lezen hubs en je weet dat de Samsung Galaxy S II een toestel is dat de komende maanden heel dikwijls over de toonbank zal gaan. Zijn er dan echt geen negatieve aspecten aan het toestel? Natuurlijk wel : De overdaad aan software die meegeleverd wordt, is soms wat verwarrend. Ook de positionering van de aan / uit / sleep / wake knop recht tegenover de volumeknop is misschien niet de meest ideale en zal er in het begin wel enkele keren toe leiden dat je de 2 toetsen tegelijk indrukt. Een euvel dat echter snel afleert.
Nee, wat ons betreft is het grootste nadeel van de Samsung Galaxy S II de prijs. Met € 564,99 is deze smartphone dan ook één van de duurdere in zijn categorie. Maar zoals meestal geldt : kwaliteit komt met een prijs.
Samsung Galaxy S II

Koop nu jouw Samsung Galaxy S II : € 564,99.

 

 
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Swatch Full-Blooded Collection : succes krijgt een trendy staartje.

Na de lancering van de Swatch New Gent Coloured Collection van eerder dit jaar zet Swatch z'n trendoffensief verder. In..

Close