Sanyo Xacti VPC-CS1 camcorder – Klein maar krachtig.

Bij het bekijken van het camcorder aanbod van vandaag werd onze aandacht getrokken door de Sanyo Xacti VPC-CS1. Dit toestel mag dan misschien één van de kleinste zijn in zijn soort, z’n prestaties doen niet onder voor z’n grotere broers.
Sanyo-Xacti-VPC-CS1
De afmetingen (12,35 cm x 6,25 cm x 2,68 cm) en het geringe gewicht (amper 142 gram) maken van de Sanyo Xacti VPC-CS1 de ideale travel buddy.
Sanyo-Xacti-VPC-CS1-Dicht
De 8 megapixel sensor stelt je in staat om beelden in 1080p te vereeuwigen en via het 2,7 inch lcd-scherm te herbekijken. Geluidskwaliteit werd ook niet vergeten bij de Xacti VPC-CS1 en de microfoon neemt dan ook in stereo op. Voeg hierbij de tienvoudige optische zoom (in videomodus, negenvoudig in fotomodus), gezichtsherkenning, beeldstabilisatie, led-verlichting en een speciale stand om de camera in een hogere gevoeligheid te zetten en dan weet je dat je hier een heel leuke camcorder voor je hebt.
Zelf zijn we vooral fan van de grijze versie, maar voor wie het liever iets fleuriger ziet is er ook een roze versie beschikbaar.
Sanyo-Xacti-VPC-CS1-roze

 
Sanyo Xacti VPC-CS1 camcorder

Koop nu jouw Sanyo Xacti VPC-CS1 camcorder voor slechts € 267,79.

 
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Jeep Grand Cherokee model 2011 – Meer dan enkel een restyling.

Voordat de term SUV in onze contreien bekend werd en half België ermee rondtoerde, benoemden we alle merken van terreinwagens..

Close