Schoenentrends Herfst-Winter 2011-2012

De absolute uitschieters voor het komende najaarsseizoen zijn daim en de hogere, zware schoenzolen. Prada, die de trend deze zomer reeds heeft ingezet, zet deze schoen nog steeds op een voetstuk.


Christian Louboutin en Lanvin hebben dan weer hun bestje voetje voorgezet om een aantal prachtige exemplaren voor te schotelen.
We weten dat bij de damesmode luipaardprints vlotjes de catwalk passeren maar ook voor ons mannen staan deze bij Lanvin in de kijker. Een eerder klassiek model in daim uitgevoerd in deze uitgesproken print.
Lanvin heeft zijn nieuwe “laser cut suede oxford” schoen gecreëerd. Een elegante schoen die met een speciale laserbehandeling werd bewerkt. Een mooie klassieke schoen die elke man, of toch bijna, weet te bekoren. Elegantie, pure klasse en stijl ten top voor elke zelfzekere trendy man.
Schoenentrends-Herfst-Winter-2011-2012-Klassiek-Lanvin
Maar het nieuwste van het nieuwste is de carbon vezel moccasin. Na Chanel en Ralph Lauren heeft Gucci nu ook zijn intrede gemaakt met zijn nieuwste creatie. Een chicque en elegante schoen waarin het “G” logo-gekend van de tassen-bovenaan mooi is uitgesneden. Deze moccasin is afgewerkt met leder en heeft een beige en ebbenhouten kleurencombinatie . Dit is één van onze favorieten, gewoonweg schitterend en fantastisch mooi!!

Hieronder vind je alvast een greep uit het aanbod van John Galliano, Dior Homme, Lanvin, Christian Louboutin en Prada.

  • Klassiek

  • Daim

  • Boots

  • Sneakers
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Baarden 2011 – Weet jij welke baard past bij jouw gezicht?

In 2010 werd de revival van de baard reeds ingeluid, vooral met enkele trendy baardtypes, waaronder de balbo. Deze trend..

Close