Scotch & Soda – Amsterdam Couture

Het hippe Amsterdamse Scotch & Soda is ontstaan in 1985, niet enkel een schitterend wijnjaar maar ook het geboortejaar van een van de Trendyman redacteurs. Dit natuurlijk geheel terzijde. :)

Het merk, dat zich aanvankelijk  enkel op mannen richtte,  verwierf in de loop der tijd internationale allure. Scotch & Soda is anno 2010 verkrijgbaar in meer dan 6000 winkels, verspreid over 31 landen. De Belgische flagship store van Scotch & Soda vind je in Antwerpen, maar ook K in Kortrijk huisvest een winkel van Scotch & Soda (Een echte aanrader trouwens). De hele lijst van winkels waar Scotch & Soda beschikbaar is vind je natuurlijk op de website van Scotch & Soda zelf. Online shoppen gaat natuurlijk ook in hun nieuwe webshop.

Scotch-Soda-Amsterdam-Couture

Scotch & Soda, dat zich vooral toespitst op kwaliteit en niet zozeer op marketing,  onderscheidt zich door zijn tijdloze, aantrekkelijke & betaalbare kleren. Dit kunnen we in alle eerlijkheid beamen.


Naast de herencollectie Scotch & Soda Amsterdam Couture, bestaat er sinds kort ook een vrouwenlijn, Maison Scotch genaamd, en de kids kunnen hun gading vinden bij Scotch Shrunk. Volgende zomer komt er zelfs nog meisjeslijn R’Belle terwijl in het najaar het eerste mannenparfum gelanceerd wordt: Barfly. Wij focussen ons natuurlijk enkel op de mannenlijn, die naar onze mening meer dan trendy is.De creativiteit die de ontwerpers in deze lijn staken springt er echt uit. De kleding van Scotch & Soda is betaalbaar en heeft een uitmuntende kwaliteit.

De Scotch & Soda wintercollectie is gebaseerd op de thema’s: ‘Weekend Warriors’ , ‘Run in the Hills’, ‘Homecoming’ & ‘Workwear review’ en staat garant voor een hippe winter uitrusting.  Hun persbericht sluit af: ‘Girlfriends will love you for this’ en wij geven hen daar volledig gelijk in!
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
The House of Eliott : restaurant met topkeuken in hartje Gent

Het hart van Gent herbergt veel pareltjes, sommige heel bekend, andere iets minder. Eén van deze parels is ontegensprekelijk het..

Close