De trendy Secrid Citywallet : een leuk & tevens nuttig hebbeding !

Wanneer je zoals ons vele websites afschuimt op zoek naar de nieuwste trends, dan is het belangrijk door de trends te kunnen kijken. Vele gadgets maken het nooit tot het grote publiek, zijn volslagen nutteloos en/of toch minder trendy dan de eerste indruk die ze achterlaten.

De Citywallet van Secrid is bijvoorbeeld zo iets waarvan ik dacht, het ziet er modieus uit maar zo handig zal dit wel niet zijn en ben je niet gewoon beter af met een goede, mooie portefeuille?

Niets blijkt minder waar, ik gebruik sinds een tijdje dergelijke Citywallet en heb zelfs de zin niet meer terug te vallen naar een grote portefeuille. Waarom?

  • Wel enerzijds kan je de Secrid Citywallet gewoon in je broekzak steken in plaats van in je achterzak (wat anders je achterste helemaal vervormt )
  • Anderzijds is het veel kleiner en wordt je verplicht die 14 klantenkaarten, 6 flyers en 3 liefdesbrieven niet meer mee te sleuren. Lees: het is gewoon efficient
  • Een derde voordeel is de veiligheid: de kans is kleiner dat deze gestolen wordt, de creditcards kunnen op afstand niet meer worden uitgelezen & de kaarten zijn tevens beter beschermt tegen plooien.

De Citywallet is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten met aluminium card protector:

  • Secrid cardprotector (enkel voor je bankaarten, zonder leren hoesje) € 24,95-
  • Secrid mini-wallet (met trendy lederen hoesje & eveneens plaats voor geld, pasjes, vistekaartjes, ..) – vanaf € 49,95
  • Secrid twin-wallet (eveneens in lederen uitvoering maar extra groot voor de veel verdieners onder ons ;)) vanaf €74,95

En dat Trendyman niet de enige is die het vernuftig tevens trendy systeem erkent is duidelijk. De CityWallet won ondertussen reeds de internationaal gerenommeerde Red Dot Design Award 2010!

Bestellen kan je steeds via hun webshop of de bij deze vele verkoopadressen!
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Loewe: de ultieme geluidservaring

Loewe is sinds 88 jaar een merk dat staat voor Duitse degelijkheid in de wereld van geluid. Met zin voor..

Close