Senseo en Keith Haring, een combinatie van fun en design.

Voor koffieliefhebbers is de Senseo nog steeds fel omstreden. Natuurlijk is een Senseo koffie bij lange na niet hetzelfde van een koffie die je voorgeschoteld krijgt door een professionele barista. Maar het moet gezegd, qua snelheid en gemak is het toestel moeilijk te evenaren, zeker in deze prijsklasse. Bovendien is het aantal beschikbare variëteiten bij de Senseo pads dermate uitgebreid, dat velen qua smaak toch hun gading kunnen vinden.

Op vlak van design was het Senseo toestel tot hiertoe echter weinig spannend. Eenvoudig en eenvoudig qua design, maar koning van het gebruiksgemak, zo kon je de meeste modellen het best omschrijven. Ook bij Philips is dit niet onopgemerkt gebleven en daarom komt het merk ditmaal opvallend uit de hoek met de Keith Haring Limited Edition. De in 1990 overleden kunstenaar is nog steeds wereldwijd bekend en geliefd en bood dus de ideale inspiratie voor de 2 toestellen, die deze Limited Edition rijk is. Met een resultaat tot gevolg dat zijn plaats zeker zal vinden vinden naar de keuken van hippe en trendy mensen, met een liefde voor design met een vleugje fun.
Onze favoriet is sowieso de zwarte SENSEO Viva Café by Keith Haring. Qua vormgeving is de typische SENSEO vormgeving in dit exemplaar nog het best herkenbaar, maar qua kleurengebruik past deze Limited Edition SENSEO heel makkelijk in de meest sobere keuken.
Senseo-Viva-Café-Keith-Haring-HD7826
Qua fun-factor is de wit-rode SENSEO Quadrante by Keith Haring zeker de meest opvallende van de twee modellen. Wie dit hippe toestel in zijn keuken plaatst, heeft gegarandeerd een extra eye-catcher. Sterk afwijkend van de alom gekende SENSEO vormgeving, heeft dit apparaat een zeer hoog speels gehalte, dat ook zeker door velen zal worden gesmaakt.
Senseo-Quadrante-Keith-Haring-HD7860
Natuurlijk bieden de beide modellen alle mogelijkheden en het gebruiksgemak, waarvoor SENSEO intussen gekend staat. Zelf zin in één van deze leuke, hippe toestellen? Haast je, want ze zijn slechts tot eind juni verkrijgbaar en dit voor de gekende prijs van € 99,99!

There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Google Project Glass: op een dag is dit realiteit!

Vers van de pers! Al lang is Google bezig aan een nieuwe technologie te bouwen die Project Glass heet. Hiermee..

Close