Skimode 2011-2012 : Wintersport…welke kledij draag je?

Ga je dit seizoen de ski-oorden opzoeken om te sporten of als ontspanning…welke sportieve aangelegenheid je ook kiest, het is belangrijk dat je daarvoor de juiste outfit aantrekt, kledij die speciaal gemaakt is voor deze wintersporten.


Een skibroek moet aangenaam en comfortabel zitten en je geenszins beperken inzake bewegingsvrijheid. Het spreekt vanzelf dat de materialen die bij een skibroek worden gebruikt niet dezelfde zijn als onze dagelijkse broeken. Een skibroek moet immers waterafwerend en uiteraard wind resistent zijn, zodat je warm en beschermd blijft tijdens het skiën of snowboarden.
Skimode-2011-2012-Snowboarder-Bogner
Daarvoor wordt vooral ingespeeld op onderdelen zoals de voering. Tenslotte mag een skibroek geen extra gewicht geven tijdens het skiën of snowboarden, maar moet deze wel voldoende bescherming bieden tegen ijskoude temperaturen. Verschillende materialen zoals nylon, polyester, soft shell en Gore Tex zijn ideaal om in te skiën en komen met een brede keuze aan kleuren en snits voor verschillende stijlen.

Enkele tips voor wie komende winter opnieuw de ski oorden gaat opzoeken, maar dit liefst zo trendy mogelijk doet:
Het donsjacket is weer helemaal terug van weggeweest op de piste en dit is vooral op te merken bij de recreatieve wintersporter of skïer. Het is uiteraard van groot belang dat het eendendons van de beste kwaliteit is om zich uiterst goed te kunnen beschermen bij extreem lage temperaturen. De buitenstof van het jacket moet ook winddicht en waterafstotend zijn om aan alle isolerende voorwaarden te voldoen.

Wat kleurengebruik betreft kunnen we heel kort zijn: blauw en groen zijn dé hippe en trendy kleuren voor de ski-outfits van het skiseizoen van 2011-2012, al dan niet in combinatie met andere kleuren zoals wit, zwart, rood, geel, paars, grijs ea…. Tijdens ons bezoek aan het hip en trendy Ischgl, zagen we etalages vol van deze trendkleuren en skïers lieten zich maar al te graag opmerken met deze schitterende kleurcombinaties. Helemaal in lijn met het kenmerkende retro effect van 2011 worden de jackets afgewerkt met een contrasterend biesje en wordt in de ski-outfit graag gebruik gemaakt van de retro ruitvorm.
Hieronder een aantal outfits van gekende merken zoals Helly Hansen, Bogner, Peak Performance, Moncler , Napapijri en Obermeyer.

Skimode-2011-2012-Helly-HansenThere are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
De trendy Secrid Citywallet : een leuk & tevens nuttig hebbeding !

Wanneer je zoals ons vele websites afschuimt op zoek naar de nieuwste trends, dan is het belangrijk door de trends..

Close