Somersby Cider : fruitig, verfrissend en lekker.

Somersby is een appelcider van de Carlsberg familie, die in Denemarken al van bij de lancering in 2008 furore maakt. Toen we bij Trendyman de kans kregen om de Somersby cider, ter gelegenheid van zijn lancering op de Belgische markt, te testen, grepen we deze kans natuurlijk met beide handen. En met veel genoegen, zo bleek al bij de eerste teugen. Weg met het idee van de ouderwetse, smakeloze cider die leeft bij menigeen onder ons. Somersby is een heel fruitige, sprankelende en verfrissende zoete appelcider die makkelijk wegdrinkt.
Somersby
Van bij de eerste teugen doet de Somersby appelcider denken aan een sprankelend, zoet appelsap met een extra touch. Je merkt zeker niet dat dit drankje eigenlijk wel 4,7 %vol alcohol bevat, wat ervoor zorgt dat je het heel onbezorgd wegdrinkt. Liefhebbers kunnen er dan ook makkelijk lange tijd kan van genieten zonder er al te snel bedwelmende effecten van te ondervinden. Het long-neck flesje van de Somersby appelcider is heel makkelijk hanteerbaar, zowel om te schenken als voor wie graag het flesje zelf aan de mond zet, al is deze drank op z’n best wanneer hij geserveerd wordt met ijs. Het frisse, kleurige logo perfect de kwaliteiten van de Somersby appelcider weerspiegelt.
Somersby-Flesjes
Somersby appelcider loopt wat ons betreft slechts 1 groot risico en dat is de perceptie onder de mannelijke bevolking dat het hier gaat om een vrouwendrankje. Met de commercials proberen de producenten in elk geval van het tegendeel te overtuigen. Met het Lord Somersby personage tonen zij duidelijk hun streven om Anders te zijn. Grappig, cool en met een drang om te feesten, daar wil Somersby voor staan. Precies om dit laatste aan te tonen loopt er momenteel een “Boost your party”-wedstrijd via hun Facebookpagina of de Boost your party-website. Upload jouw party of stem op de party van jouw voorkeur en maak kans op een VIP-arrangement voor het event in kwestie, voor jou en 3 vrienden.


Benieuwd naar deze nieuwe Somersby Appelcider? Je vindt deze tegenwoordig in de Kinepolis filmzalen en tal van bars in België. Voor wie deze verfrissende drank thuis wil schenken voor zichzelf en/of vrienden zijn de Delhaize vestigingen the places to be. Geniet ervan en laat ons weten wat je ervan vond!
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mode herfst-winter 2011-2012 : De plissébroek, terug van weggeweest.

Het is misschien een tijdje geleden, zo'n 100 jaar om precies te zijn, toen rond 1911 de eerste plooien in..

Close