Sony Ericsson Xperia™ active – de actieve smartphone

De Sony Ericsson Xperia™ active is het nieuwste model van het smartphone merk dat rond oktober wordt verwacht en heeft een zeer duidelijke doelgroep voor ogen, namelijk de actieveling. Een sportieve smartphone? Jawel, de Sony Ericsson Xperia™ active is niet alleen stof- en waterbestendig (nee, je kan met dit toestel niet gaan diepzeeduiken, maar je kan de Xperia™ active wel gedurende 30 minuten tot 1m onder water houden), je kan het krasbestendig touchscreen ook bedienen met natte vingers wat wel handig is als je handen bezweet zijn van het sporten.


Via de voorgeïnstalleerde sportapplicaties kan je makkelijk je conditie opvolgen. Stel je ideale sportprogramma in met behulp van de GPS, barometer en kompas die in het toestel ingebakken zitten en volg vervolgens je hartslag realtime op je scherm (de Sony Ericsson Xperia™ active maakt hiervoor gebruik van de draadloze netwerktechnologie van ANT+, een standaard die kan worden vergeleken met WiFi en Bluetooth). De dagelijkse evolutie in je prestaties volg je heel makkelijk op door middel van de iMapMyFitness-applicatie. Vanzelfsprekend laat de integratie van de Social Media-platformen je toe om alles heel makkelijk te delen met al je vrienden en volgers.
Sony-Ericsson-Xperia-active-Voorkant-ZwartOranje
De Sony Ericsson Xperia™ active lijkt dus wel de natte droom voor elke actieve trendy man, maar hoe zit het me technische specificaties van het toestel? Wel, wees gerust, ook deze mogen er zijn wat ons betreft. Met afmetingen van 92 x 55 x 16,5mm, een gewicht van 110,8 gram en draaiend op het Android 2.3 (Gingerbread) Operating System gaat de Xperia™ active heel makkelijk de strijd aan met andere kwalitatieve, kleinere modellen zoals bijvoorbeeld de Acer Liquid Mini E310.
Het 3″ krasbestendige touchscreen met multitouch bediening beschikt over Reality Display met Mobile BRAVIA® Engine. Als camera werd voor de Sony Ericsson Xperia™ active geopteerd voor een 5 megapixel met 8x digital zoom en autofocus. Spijtig genoeg werd geen 2de camera in het toestel voorzien, wat voor ons wel een klein minpunt is, maar soit het toestel biedt genoeg mogelijkheden om dit goed te maken.
Sony-Ericsson-Xperia-active-Achterkant-ZwartOranje
Zo krijg je bij aankoop van Sony Ericsson Xperia™ active ook nog volgende accessoires meegeleverd :

  • Een extra verwisselbare soft touch cover
  • Afneembare oorhaakjes voor draagbare actieve handsfree headset
  • Een polsbandje waarmee je de Sony Ericsson Xperia™ active altijd dichtbij kan houden
  • Een armhoesje voor gebruik tijdens jouw training
  • Een 2GB microSD geheugenkaart
  • Micro USB kabel voor opladen en gegevensoverdracht met computer

De kleuren waarin je de Sony Ericsson Xperia™ active zal kunnen vinden zijn enerzijds een oranje bandje met zwarte cover, anderzijds een wit bandje met zwarte cover (bij beide modellen krijg je een witte extra cover meegeleverd).
Wat dit actieve juweeltje zal kosten is op dit moment echter nog niet gekend, maar van zodra we deze info doorkrijgen, houden we jullie natuurlijk op de hoogte. Hieronder alvast een preview van de Sony Ericsson Xperia™ active.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Hugo Just Different of hoe lekker “anders” kan ruiken.

Het lijkt wel alsof Hugo Boss de klassegeuren aan elkaar blijft rijgen. Boss Bottled, Boss Bottled Night, Boss Orange for..

Close