Sony Ericsson Xperia PLAY : De eerste PlayStation Smartphone

Met de Sony Ericsson Xperia PLAY brengt één van de grote spelers op de mobiele telefoniemarkt de allereerste smartphone met PlayStation certificaat op de markt. Dat de Xperia PLAY reeds van bij de eerste sneak-previews de aandacht van vele gamers trok spreekt dan ook voor zich. Ook het Trendyman-team vindt het concept interessant genoeg om toch eens dieper in de specs van het toestel te duiken en natuurlijk doen we dit samen met jou.


Voor de Xperia PLAY opteert Sony Ericsson voor het Android Gingerbread-besturingssysteem, de snelste Androidversie tot op heden. Met afmetingen van 6.2 × 11.9 × 1.6 cm en een gewicht van 175 gram is het toestel bovendien ook heel concurrentieel naar handelbaarheid.
Voor het scherm kiest Sony Ericsson 4″ TFT LCD-Display met een resolutie van 480 x 854 pixels en een kleurdiepte van 16,7 miljoen kleuren. Niet mis dus en uiterst geschikt voor uitstekende game-kwaliteit.
Sony-Ericsson-Xperia-Play-Front
Natuurlijk heeft de Xperia PLAY iets meer in huis om de gamer te plezieren, dan enkel schitterende graphics. Dat mag ook wel verwacht worden van een toestel dat bij de ontwikkeling voor het allereerst gebruik kon maken van de expertise van de PlayStation ontwikkelaars. Een duidelijk zichtbaar gevolg hiervan is de uitschuifbare gamepad die in het toestel werd verwerkt.
Sony-Ericsson-Xperia-Play
Vanzelfsprekend kan je met de allereerste Playstation Smartphone meer dan enkel gamen. De Sony Ericsson Xperia PLAY heeft namelijk ook alles in huis die je van een smartphone verwacht. Gemakkelijke toegang tot alle Social Media platformen, WI-FI, multitasking, een 5 megapixelcamera en toegang tot een app-store met meer dan 150.000 apps. De echte smartphone liefhebber blijft dus zeker niet op zijn honger zitten.
Sony-Ericsson-Xperia-Play-Open-Dicht
Met een kostprijs van € 565,00 ligt het toestel in de hogere prijscategorie van de smartphones, maar met alles wat je ervoor terugkrijgt lijkt deze Sony Ericsson Experia PLAY ons zeker niet overdreven duur.

Wil je meer specificaties van dit unieke toestel? Kijk dan zeker eens op de officiële website van de fabrikant.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Last van schilfertjes? Zo raak je er van af!

Eerst een klein beetje achtergrondinformatie: op elk moment van de dag, het hele jaar door worden huidcellen afgestoten. Gelukkig merk..

Close