Sony Ericsson Xperia™ ray : de entertainer.

De Sony Ericsson Xperia™ ray is naast de Sony Ericsson Xperia™ Active één van de nieuwste modellen van deze Smartphone gigant, maar waar de Experia Active zich toespitst op de trendy sportieveling, gaat de Sony Ericsson Xperia™ ray voluit voor de rol van entertainer.


Deze slanke schoonheid met aluminium frame draait net als zijn sportieve broertje natuurlijk op het Android 2.3 operating system (Gingerbread) maar heeft met een iets groter display van 3,3″ (in plaats van de 3″ van de Active). Bovendien heeft de Xperia Ray een krachtige 1 Ghz processor en is hij voorzien van een Reality Display met Mobile BRAVIA® Engine, een 8.1mp camera met Exmor R™ for mobile en HD videofunctionaliteit.
Sony-Ericsson-Xperia-Ray-Zwart-Front
Natuurlijk heeft de Sony Ericsson Xperia™ ray, in tegenstelling tot de Experia Active, ook een camera aan de voorzijde. Bovendien kan je van de prachtige foto’s of HD video’s die je maakt met het toestel, later perfect genieten dankzij het krasbestendige scherm van mineraalglas met een heel sterke resolutie en helderheid, en voorzien van geïntegreerde aanraaktoetsen.
Sony-Ericsson-Xperia-Ray-Gold-Front
Is dit alles wat de Sony Ericsson Xperia™ ray te bieden heeft? Natuurlijk niet! De unieke Facebook
inside Xperia™ integratie van Sony Ericsson staat voor verbeterde sociale interactie. Natuurlijk mag je ook de Googlediensten en de toegang tot meer dan 200.000 applicaties via de Android Market™ niet vergeten, ook de 3D games en de Motion gaming dragen flink bij tot de funfactor van dit mooie toestel. Tel dit allemaal op en je komt al snel tot de conclusie dat de Xperia™ ray een solide smartphone is boordevol mogelijkheden op vlak van entertainment. Met afmetingen van 111 x 53 x 9,4mm en een gewicht van 100 gram is de Sony Ericsson Xperia™ ray bovendien ook nog eens heel makkelijk handelbaar. Een pareltje van een smartphone, niet?
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
HOW TO: lingerie kopen voor je vriendin/vrouw

Wist je dat slechts 24% van de mannen lingerie voor hun vriendin koopt? En dit terwijl lingerie een ideaal cadeau..

Close