Sony Vaio L – de iMac onder druk

Met de Vaio L lanceert Sony een all-in-one pc, die direct onze interesse wekte. Een 24″ scherm, waarbij alle elektronica , aansluitingen en voorzieningen netjes in de behuizing verwerkt zijn, het klinkt heel gelijkaardig aan de iMac die Apple nu al enige tijd op de markt heeft.


De ingebouwde Blu-rayspeler HD, 3D-functionaliteiten en touchscreen bediening zorgen er echter voor dat de Sony Vaio L de iMac wel eens snel voorbij zou kunnen steken in verkoopscijfers.
Sony-Vaio-L-3D-All-In-One
Uitgerust met een Intel Core i7-processor, een nVidia videokaart, een geïntegreerde Blu-ray Disc-brander en S-Force Front Surround 3D audio, is de Sony Vaio L hét multimediasysteem van het ogenblik. Met behulp van de HDMI-uitgang kun je deze all-in-one PC heel makkelijk aansluiten op een HD Ready-TV. De 3D HDMI-ingang laat dan weer toe je PlayStation 3 te connecteren en de Vaio L als gamemonitor te gebruiken.
Sony-Vaio-L-3D-All-In-One-Aanlsuitingen
Het scherm, een Full HD VAIO Display Plus-scherm van 61 cm (of 24″) met led-achtergrondverlichting, Full HD resolutie (1920×1080) en multitouch functionaliteit, zorgt voor een perfecte beleving tijdens het gamen, surfen of kijken van films, of het nu in 2D of 3D is. Voor de 3D beleving moet je echter wel beroep doen op een hulpmiddel, in de vorm van een oplaadbare Active Shutter-bril. Het touchscreen zorgt dan weer voor een gebruiksvriendelijke navigatie die traditionele muis en klavier overbodig maakt, al zijn ook deze natuurlijk nog steeds perfect bruikbaar met de Sony Vaio L.
Sony-Vaio-L-3D-All-In-One-Touchscreen
Het grootste minpunt van dit prachtige toestel is echter de vraag of de Sony Vaio L in België en Nederland zal worden uitgebracht. Het is dus mogelijk dat wie deze all-in-one-pc met een full HD 3D-touchscreen in huis wil halen, hiervoor overzees op zoek zal mogen gaan. We houden je natuurlijk op de hoogte van eventuele lanceringen op onze markten.
There is 1 comment

Add yours
  1. Peter

    Keep on dreaming Sony, concurrentie voor de Imac, daar ben ik nu zeker van dat dit nooit zal gebeuren. Wat heb je nu aan 3d op je computer tjonge. Concurrentie nooit eens je op een mac werkt stap verander je niet meer. Dit zou echt 100000 stappen terug zijn om naar een pc te gaan


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Nice Ice Party – Nu met Junior Jack & Kid Creme

Met 6 edities en een 3-jarig bestaan is Nice reeds uitgegroeid tot een bekende naam onder de niet-te-missen feesten. Nice..

Close