Super Motor Company: de trendy snorfiets

Het Amsterdamse Super Motor Company is nog maar sinds 2009 actief maar hun eerste model is al meteen een schot in de roos.

Het retro karakter straalt van de 4 takt scooter af. Je zou zelfs gewoon denken dat het een perfect gerestaureerd model is uit de gouden jaren. Alleen is dit model voorzien van een elektrische starter en 3 semi-automatische versnellingen .

De Super Motor Company (SMC) ontsprong uit het idee van twee neven die een passie hadden voor klassieke (en eigenlijk ook wel snelle) motoren. Na enkele bijna-dood ervaringen zochten ze naar een ander, minder kostelijk maar nog steeds stijlvol transportmiddel.

Deze stijlvolle snorfiets bestaat nu in drie verschillende versies:  de 25cc, de 50cc en de 110cc versie waarmee je de 100 km/u kunt behalen. En dit slechts met een verbruik van 1:60. De lichtere versies doen het trouwens nog iets beter met een verbruik van 1:75. Ook kan je kiezen tussen 10 verschillende uitvoeringen.

 

Kortom, woon je in de stad, wil je wat geld uitsparen maar je toch stijlvol verplaatsen? Koop dan snel een snorfiets van de Super Motor Company. Voor € 1295 (25 & 50cc) of € 1399 (100cc) is hij de jouwe!
There are 10 comments

Add yours
 1. Joop Vroomans

  Wat is uw adres in A.dam, heeft u documentatie van de snorfiets ?en wilt u mij dit toesturen bij voorbaat dank.
  adres: J.Vroomans
  Mezenlaan 19 C21
  1403 BR Bussum
  tel 035 6914052

 2. Joop Vroomans

  Ik ben 81 jaar maar nog goed ter been, ik denk dat ik me zo thuis voel op zo,n prachtige brommer (snorbrommer )

 3. admin

  Hi Joop, natuurlijk, de prachtige brommer is een echte eye-catcher! We hebben je gegevens doorgegeven aan Super Motor Company & ze zullen jullie zeker contacteren. Succes met de brommer!

 4. admin

  Dag Peter, de bromfiets en motorfiets is gebaseerd op de honda c90 qua frame. Voor de rest is het model eigenlijk een samenraapsel van verschillende oude onderdelen gebaseerd op de Honda Supercub en nieuwe onderdelen. Maar het is zeker geen kloon of een replica. Het model zoal het nu is, is nooit uitgebracht door Honda. Bedankt trouwens voor je reactie!

 5. Chris

  daar ik ruim 25jr op een c50 gereden heb en hem zeer goedkoop van de hand gedaan heb, waarvan ik spijt als haren op mijn hoofd heb.
  Nu zie ik op de site een replica staan en heb er een uitgezocht die ik van het voorjaar aanschaf.De 25jr zal ik niet meer volbrengen daar ik al op leeftijd ben, maar dat ik er plezier aan zal beleven staat als een paal boven water. Zo dus alle kritiek op het model of uitvoering. Ze weten niet waar ze over praten.
  Gegroet.

 6. gerd

  Gefeliciteerd met je aankoop Chris. Geniet ervan!
  Natuurlijk zal je altijd voor-en tegenstanders hebben voor elk model of uitvoering, aan eenieder z’n eigen mening natuurlijk.
  Groeten terug.

 7. marcus slabbers

  Wow, ziet er goed uit. Lijkt sprekend op de Vietnamese Honda Future uitvoering. IJzersterk !
  Mijn vrouw komt uit Vietnam en wil er graag een voor hier bestellen.
  Hebben jullie een brochure met prijslijst. Gaat om een 50 cc uitvoering.

  Alvast bedankt,

  Marcus Slabbers
  Obrechtstraat 383
  2517VB Den Haag

 8. gerd

  Hallo Marcus,

  We hebben jouw vraag doorgestuurd aan onze contactpersonen bij de Super Motor Company. Zij zullen je weldra contacteren.
  Alvast heel veel plezier met jouw aankoop voor jou en je vrouwtje.


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Brompton vouwfietsen : mobiliteit in handige meeneemverpakking.

Vouwfietsen kan je vandaag de dag niet meer uit het straatbeeld wegdenken. Voor wie pendelt met trein, tram, metro of..

Close