Swatch Full-Blooded Collection : succes krijgt een trendy staartje.

Na de lancering van de Swatch New Gent Coloured Collection van eerder dit jaar zet Swatch z’n trendoffensief verder. In dit kader lanceert het merk 10 nieuwe exemplaren in de Swatch Full-Blooded Collection, één van de meest succesvolle Swatch-lijnen van de afgelopen jaren. Wat ons betreft een, althans gedeetelijk, geslaagde extensie van deze Full-Blooded Collection.
Swatch-Full-Blooded-Collection


Voor de 10 Diaphane Chrono exemplaren houdt Swatch natuurlijk vast aan z’n vaste waarde en zijn de horlogekasten van de Swatch Full-Blooded Collection, evenals bij de Swatch New Gent Coloured Collection, vervaardigd uit een kenmerkend, stevig plastic. Bovendien zijn bij elk horloge de horlogeplaat, de bezels en de horlogebanden in perfect gematchte kleuren. Toch moet je als trendy man wel even opletten. 3 van de 10 Swatch Full-Blooded Collection horloges zijn namelijk geen unisex exemplaren, maar zijn specifiek ontworpen voor de vrouwelijke partners (wat trouwens al af te leiden is uit het gebruik van kristalletjes op de wijzerplaat). Ook niet volledig onze smaak zijn ook de 2 modellen waarmee Swatch inspeelt op de “doodshoofd” fascinatie.
Onderstaande 5 “Smoky” modellen slaan de trendy bal echter volledig raak.

Onze favoriet? Die zie je binnenkort verschijnen op de Trendyman Facebookpagina. Hou deze dus in de gaten.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Buitenhaarden – Stijlvol genieten van je haardvuur in open lucht.

Buitenhaarden zijn meer en meer in opmars. Logisch als je weet hoeveel mensen graag genieten van een gezellige avond bij..

Close