Swatch New Gent Coloured Collection : Trendy kleuren aan de top.

Swatch horloges waren in de jaren ’90 echte must haves voor de trendy jongeren. Welke lijn het merk ook lanceerde, deze was een hit nog voor ze de winkelrekken bereikte. Ook op vandaag groeit het aantal landen waar Swatch voet aan grond krijgt nog steeds en bestaat er een wereldwijd netwerk aan ware Swatch-verzamelaars die geen kans onbenut laten om een exemplaar op de kop te tikken. Toch lijkt de jaren ’90 hype een beetje voorbij te zijn, of niet?

Vandaag de dag is Swatch nog steeds een merk dat de modetrends op de voet volgt. Zo wordt dit jaar de Swatch New Gent Coloured collectie gelanceerd. Deze collectie is een ode aan de kleuren en sluit hiermee perfect aan bij de kleurige stijl van het huidige seizoen lente-zomer 2011.
Swatch-New-Gent-Collection
Traditiegetrouw is plastic het Swatch-materiaal bij uitstek en dat is ook nu niet anders. De horlogekast is groot en transparant en wordt aangebonden door middel van de robuuste, silicone horlogebandjes die natuurlijk dezelfde trendy kleur hebben als de horlogekast zelf.
Swatch-New-Gent-Coloured-Collection
De Swatch New Gent Coloured Collection is verkrijgbaar in het donkerblauw (Cobalt Rebel), lichtblauw (Turquoise Rebel), groen (Lime Rebel), oranje (Pumpkin Rebel) en roze (Pink Rebel).
Swatch-New-Gent-Collection-Kleurig
Wil je zien wat Swatch dit jaar nog meer in petto heeft? Neem dan zeker een kijkje op de Swatch-website. Natuurlijk kan je ook terecht op de Swatch-facebook pagina, of wat dacht je dan.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
iPad2 : Hype, revolutie of teleurstelling?

De iPad kan met gemak dé hype van 2010 worden genoemd. Geen enkel toestel ging zoveel over de toonbank en..

Close