Terapy zitzakken : De kunst van het ergonomisch zitten.

De zitzakken van Terapy werden in 2008 in Nederland gelanceerd en veroverden stormenderhand de markt van de loungy zitmeubelen. Ergonomic Living, de mensen achter deze ergonomische zit- en ligmeubelen, zetten in 2011 hun zinnen op de Belgische markt en Trendyman is er vast van overtuigd dat ook ons kleine landje snel zal vallen voor de trendy Terapy zitmeubelen.
Zitzakken-Terapy
De zitzakken van Terapy zijn vervaardigd met slechts 1 doel voor ogen :ervoor zorgen dat wie erop zit of ligt een optimale lichaamsondersteuning heeft. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een duurzame, rekbare katoenen hoes (100% hoogkwalitatief katoen dat bovendien ook wasbaar is). Net als bij de meeste zitzakken worden ook de Terapy-hoezen vervolgens gevuld met korrels, alleen maken de Terapy-zitzakken gebruik van speciaal ontwikkelde EPS-korrels, die minder lucht bevatten dan de doorsnee korrels, wat leidt tot een meer duurzaam volumebehoud.
De 2 pijlers van het Terapy zitzak-gamma zijn de maxi en de mini-Terapy. Beiden kunnen worden aangevuld met enkele accessoires waaronder de Tube-Terapy en de U-Terapy, die elk op zich zorgen voor extra schouder- en/of armondersteuning.

!!!!!!!PROMO!!!!!!!

De kortingscode “zmrter20″ geeft tot 20% korting op het hele assortiment en is geldig tot 10 oktober 2012.

  • 1 product= 5% korting op hele bestelling
  • 2 producten= 10%korting op hele bestelling
  • 3 producten= 15%korting op hele bestelling
  • 4 producten= 20%korting op hele bestelling

Een niet te missen kans als je het ons vraagt!

Mini-Terapy
Met afmetingen van 100cm x 80cm x 50cm is de Mini-Terapy qua omvang vergelijkbaar met de meeste zitzakken.
Maxi-Terapy
De Maxi-Terapy heeft dan weer afmetingen van 170cm x 70cm x 50cm wat de zitzak heel breed inzetbaar maakt. Of je de zitzak nu wil gebruiken om op te zitten, te loungen of zelfs om op te slapen, de korrels zorgen ervoor dat de Terapy zitzak zich 100% naar je lichaam vormt.
Ergonomie is natuurlijk 1 ding, trendy mannen willen natuurlijk ook dat hun zitmeubelen ook uitstraling hebben. Ook daar hebben de mannen bij Ergonomic Living aan gedacht. Alle zitzakken en accessoires zijn dan ook verkrijgbaar in 15 kleuren.
Maxi-Terapy+Tube-Terapy
Maxi-Terapy

Koop nu jouw eigen Maxi-Terapy voor amper € 199,00.

 
Maxi-Terapy+U-Terapy
 
Mini-Terapy

Koop nu jouw eigen Mini-Terapy voor amper € 129,00.

 
Mini-Terapy+U-Terapy
 
Tube-Terapy

Koop nu jouw eigen Tube-Terapy voor amper € 80,00.

 
U-Terapy

Koop nu jouw eigen U-Terapy voor amper € 89,00.

 There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Work Is Out in de trendy Gentse Culture Club

Work Is Out is een gloednieuw afterwork-concept dat kunst, cultuur, lekker eten en sexy muziek samenbrengt in de Gentse Culture..

Close