The Sims 3: populairste game ooit !

De Sims is sinds zijn lancering een regelrecht succes. Het was toentertijd een uniek en revolutionair concept, een game waarin je een virtueel leven kon uitbouwen met een familie naar jouw keuze, dat bestond nog niet. Laat staan dat je droomhuis op een eenvoudige manier kon uitbouwen – één van mijn favoriete bezigheden.

Ondertussen is er in de toegankelijkheid van het spel en zijn populariteit nog geen verandering gekomen. Integendeel, de game wordt steeds beter, uitgebreider en grafisch knapper. Ondertussen zitten we al aan de 3de versie, dat reeds midden juni 2009 verscheen. In deze derde versie kan je, onder andere, nog meer het karakter van je sim bepalen en op die manier het spel beïnvloeden zodat het (nog) meer diepgang krijgt.

Was de actieradius van je sim vroeger beperkt tot je eigen huis (zien waar die naartoe ging, was in elk geval geen sinecure), ligt er nu een volledige stad voor jou en jouw sim open om te ontdekken. Je sim kan wanneer hij (of zij) wil de deur uit stappen, overal naar toe wandelen (of rijden wanneer je een auto voor hem of haar kan aanschaffen). Hij kan er een rustige wandeling in een parkje doen, een museum bezoeken, uit gaan winkelen of zelfs gaan sporten. De wereld ligt echt helemaal open voor onze onze sim (3).

Geen wonder dus dat de Sims één van de meest succesvolle spellen voor jong en oud blijft.

Maar waarom schrijven we nu pas over de Sims 3 vraag je je wellicht af? Wel, zojuist is de nieuwe add-on (een extensie dus van het originele spel) gelanceerd met de naam: ‘The Sims 3 Showtime’. Met deze add-on kan jouw sim een superster worden, als zanger, acrobaat, goochelaar of zelfs DJ.

the-sims-3-showtime

Wij waren erbij op de lancering in België, die plaatsvond in Brussel. Een verslag van de avond & van de nieuwe game vind je hier:
.

.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Senseo en Keith Haring, een combinatie van fun en design.

Voor koffieliefhebbers is de Senseo nog steeds fel omstreden. Natuurlijk is een Senseo koffie bij lange na niet hetzelfde van..

Close