Maak kennis met The Hilfigers… Tommy Hilfiger herfst 2010

Tommy Hilfiger is terug hot & trendy en dit voor de hele familie. Meestal bespreken we een nieuwe trend of collectie of brengen we ode aan een designer. Deze maal werden we echter sprakeloos bij de nieuwe campagne voor de Tommy Hilfiger herfstcollectie. Bij Tommy Hilfiger zelf omschrijven ze de campagne als de eerste die er in slaagt het 25 jaar oude merk echt te weerspiegelen en die trouw blijft aan de traditie van stijlvolle collecties met hun sportieve, vernieuwende Amerikaanse tinten.


Naast stijlvol en sportief vindt Trendyman deze collectie ook de gezelligheid en het familiegevoel uitstralen die de herfst met zich kan meebrengen. Zelfs de oude Jeep Grand Wagoneer afgebeeld ademt ‘trendyness’ uit en past in een straatbeeld waar de bladeren bruin worden en naar beneden dwarrelen.

De foto’s van de herfstcampagne van Tommy Hilfiger zijn afkomstig van de hand van Craig McDean, terwijl Karl Templer zorgde voor de aankleding van The Hilfigers. Dit natuurlijk met een vleugje humor en nostalgie.
Geniet zelf van dit prachtig staaltje kunst en tevens van de prachtige Tommy Hilfiger herfstcollectie voor 2010.

<

Banner 728x90 Men
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Kapsels voor dun en fijn haar

Het is een algemeen bekend fenomeen. Het haar wordt dunner of fijner. Het is immers maar weinigen gegeven hun volle..

Close