Tommy Hilfiger LOUD!

Met LOUD lanceerde Tommy Hilfiger eind 2010 zijn nieuwe geur. Deze is, zoals de naam al laat uitschijnen, vooral bedoeld voor de jonge, iets “luidere” man voor wie het niet altijd subtiel hoeft te zijn. De hoofdtonen van deze geur zijn gebaseerd op patchouli, rozen en tabak.


Ook de LOUD-fles is een staaltje sterk design. Aansluitend bij het thema van het parfum opteert Tommy Hilfiger voor de LOUD-geur voor de vorm van een LP of vinylplaat. Je kan er niet omheen, Tommy Hilfiger LOUD staat in het teken van de muziekcultuur.
Tommy-Hilfiger-Loud-for-Him
Tommy Hilfiger zelf omschrijft het LOUD-parfum als volgt (al doet hij het wel in het Engels):
“Patchouli neemt de leiding, maar zijn stormachtige diepte wordt vermengd met de subtiele zucht van een roos. Een continue samenspel in en uit harmonie tot iemand het volume volledig opentrekt. Sfeer- en stijlvol neemt tabak vervolgens over en creëert een “mindblowing” nummer dat direct tot het diepste van je ziel doordringt”.
Tommy-Hilfiger-Loud-for-Him-Promo
Een heel mooie en treffende omschrijving van het LOUD-parfum van Tommy Hilfiger als je het ons vraagt. Geloof ons niet op ons woord, probeer het gerust zelf uit. LOUD is het ideale zomerparfum voor de go-getters die graag positief opgemerkt worden. Volgens ons een geur waarvan je op de zomerse terrassen dikwijls zal kunnen genieten.

Tommy Hilfiger - Online mode kopen
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
JVC Everio GZ-HM960 Full HD 3D-camcorder

Met de Everio GZ-HM960 Full HD 3D-camera brengt JVC dit jaar een prachtcamera op de markt. Dit toestel zit namelijk..

Close