Trendy culinair cadeau met cachet nodig?

Wie op Oudejaarsavond te gast is bij vrienden die een lekker glas weten te appreciëren, wil niet elk jaar opnieuw aankomen met een doodgewone fles champagne. Hoezeer jouw vrienden deze blijk van appreciatie ook op prijs stellen, je zal gegarandeerd niet de enige zijn met deze inspiratie.
Net daarom lanceren enkele grote merken ook dit jaar weer heel speciale accessoires waarmee je jouw vrienden heel even verbaasd kan laten staan door dat beetje extra. Neen, we hebben het hier niet over het klassieke kartonnen doosje met daarin enkele flesjes bier en het bijhorende glas, die hebben we namelijk ook al allemaal meermaals gekregen (en misschien zelfs wel gegeven?).


Nee, we hebben het hier over accessoires of verpakkingen die je toelaten te tonen dat je een man bent van de wereld en dus ook constant op de hoogte blijft van novelties, culinair of anders… Om jou hierbij te helpen zet Trendyman enkele van de meest opvallende culinaire cadeau-ideeën op een rijtje.
- Eerste vermeldenswaardige trendsetter voor dit jaar is G.H. Mumm. In samenwerking met ontwerper Patrick Jouin lanceerde dit merk namelijk zijn stijlvolle ijsemmer “Georges” en de isolerende hoes, “The Fresh Traveller” genaamd. Toegegeven, met € 34,95 (Georges) en € 29,95 (The Fresh Traveller) zijn deze trendy geschenken misschien iets duurder dan een doorsnee fles champagne, maar dit prijsverschil valt reuzegoed mee, niet? Je vindt deze mooie geschenken bij de betere drankenhandel in jouw buurt.
g-h-mumm-champagne-emmer-georges
g-h-mumm-the-fresh-traveller

- Ook Piper-Heidsieck opteert dit jaar voor een design ijsemmer, genaamd Crush. Deze lichte, plexi ijsemmer werd ontworpen door huisontwerper Jaime Hayon en zal bij veel Trendy People zeker in de smaak vallen. Met zijn € 29,00 valt dit trendy eindejaarsgeschenk bovendien in dezelfde prijscategorie als de accessoires van G.H.Mumm.
Piper-Heidsieck-ijsemmer-Crush

- Veuve Clicquot probeert het dan weer met zijn Yellow Cooler, een isolerende hoes vervaardigd uit geïnjecteerd polystyreen. Met zijn € 37,19 vinden we deze zeker niet het meest trendy eindejaarsgeschenk, maar een overtuigd liefhebber van deze champagne zal hem zeker weten te appreciëren.
Veuve-Clicquot-Yellow-Cooler

- De champagne die naar onze mening het meest stijlvolle (en met € 300,00 helaas ook het duurste) cadeau-idee lanceert is Laurent Perrier. De Grand Siècle Laurent Perrier met bijhorende Aiguière Cooler is een echt juweeltje om te krijgen.
Grand-Siecle-Laurent-Perrier-Aiguiere-Cooler

Je vindt deze trendy geschenkideeën en nog veel meer via Jacquel bij de betere drankenhandel in jouw buurt en geniet vooral van de enthousiaste reacties…
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Ralph Lauren en zijn uitzonderlijke carpark

Ralph Lauren, één van de bekendste ontwerpers aller tijden, kwam al meermaals in onze mode & accessoire rubriek terug. Het..

Close