Trendy horloges 2010-2011 : De soberheid zegeviert opnieuw.

Trendy horloges zijn sinds jaren een uitgelezen cadeau rond de eindejaarsfeesten. Voor wie in deze richting aan het denken is, hetzij als cadeau aan zichzelf, hetzij voor een ander, ging Trendyman op zoek naar de belangrijkste trends die zich dit jaar aankondigden op de belangrijkste uurwerkbeurs ter wereld (Baselworld in Zwitserland).

Soberheid

De afgelopen jaren was bombastisch het kernwoord op het vlak van horloges. The bigger, the better. Dit wordt voor de trendy horloges 2010-2011 volledig teruggedraaid. Soberheid wordt terug in. Niet langer wordt de “trendyness” van een horloge afgemeten aan zijn aantal flashy elementen. Evenmin wordt het aantal ingewerkte meterplaatjes aanschouwd als trendmeter. Nee, horloges 2010-2011 worden terug beoordeeld aan de hand van de soberheid van hun design. M.a.w. dun, weinig of geen ingewerkte LED-lampjes, het design is belangrijk en niet de opvallende elementen die erin verwerkt werden.

Doorkijk

Het meest extraverte element dat dit jaar wordt geïntegreerd in de verscheidene designs van de trendy horloges is het doorkijk element of de horloge met opengewerkte wijzerplaat. Het trendy horloge 2010-2011 wordt zodanig samengesteld dat een deel van het onderliggende raderwerk zichtbaar wordt.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
K in Kortrijk – winkelcentrum

K in Kortrijk is het in maart 2010 geopend winkelcentrum in hartje Kortrijk.  Ondertussen zijn we al meer dan drie miljoen..

Close