Trendy hotels : microformaat, macrobeleving!

Trendy hotels vinden voor een citytrip kan je meestal een fikse duit kosten. Vooral als deze hotels ook nog eens centraal gelegen zijn en je dus geen uren reistijd kosten per dag. Wel, dit hoeft niet langer het geval te zijn.

De nieuwste trendy hotels zijn gesitueerd in het centrum van de stad die je bezoekt en kosten meestal minder dan € 75 per nacht. “Kan niet”  hoor ik je zeggen? Toch wel, de nieuwste trendy hotels hebben namelijk een heel specifiek handelsmerk : ze hebben stuk voor stuk minuscule kamers. De POD-hotels, zoals deze nieuwste trendy hotels zich mogen noemen, moeten nochtans niet inboeten aan comfort en zelfs luxe. Alleen hebben de architecten ze dusdanig ontworpen dat optimaal gebruik wordt gemaakt van elke vierkante centimeter. Bovendien vind je ze nog niet in elke stad terug. Het spreekt vanzelf dat de meest trendy locaties zoals Amsterdam, Londen en New York momenteel het ruimste aanbod aan POD-hotels hebben. Toch is de Easy Hotelketen al op heel diverse locaties gevestigd, zoals Bazel, Berlijn, Boedapest, Dubai, Edinburg, Larnaca (Cyprus), Sofia en Zurich. Bovendien zijn ook de prijzen in deze trendy hotels uiterst gunstig (met zelfs prijzen vanaf € 19 in het Easy Hotel te Sofia).

Akkoord, met vermelde afmetingen van 14m² en daaromtrent ben je in heel veel gevallen geneigd om direct weg te klikken. Toch kunnen we je dit ten stelligste afraden. Bekijk rustig de foto’s van een CitizenM hotel of een Qbic hotel en je zal ontdekken dat kleine hotelkamers echt wel onderdeel kunnen zijn van een trendy hotel en dat de beelden alleen al je kunnen doen wegdromen.

Deze  trendy hotels, hoe verschillend in indeling ook, ontstonden allen uit één enkele gedachte, namelijk dat mensen vandaag de dag veel willen reizen. En dat deze zelfde mensen dit liefst doen, overnachtend in een comfortabele, zelfs luxueuze kamer. Deze reizigers hebben echter geen enkele behoefte aan marmeren inkomhallen, mahoniehouten barmeubilair of andere extravaganza. Want wees eerlijk, hoeveel avonden gebruik jij de hotelvoorzieningen. Wie citytript wil de stad zien en beleven, en dit op elk  moment van de dag. Een hotel gebruik je om te slapen, je uiterlijk te verzorgen en misschien te ontbijten.

Voel je de reiskriebels prikkelen? Wil jij ook eens een POD-hotel uitproberen? Laat je gerust verleiden door onderstaande foto’s en boek nu!
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Parrot CK3100: echt handsfree bellen

Met de Parrot CK3100 kan je echt veilig hands-free bellen. Je hoeft er zelf, in tegenstelling tot bij andere toestellen,..

Close