Trendy lifestyle fietsen

We voelen en zien het intussen elke dag, de winter staat voor de deur en fietsen wordt minder een pretje. Dit betekent evenwel niet dat we hierdoor alle stijl zomaar overboord kunnen gooien wanneer we ons op ons stalen ros met trappers door de stad bewegen.

De stijlvolle trendy fietsen met hun leuke retro look duiken in vele assortimenten op, dit zowel bij de bekendere en minder bekende fabrikanten.  Ze stralen het coole stadsgevoel uit dat wordt gekenmerkt door enerzijds een urban look (logisch) en anderzijds het comfort dat we in ons dagelijks leven toch meer als standaard aangenomen hebben, zeker in vergelijking met een 30–tal jaar geleden.


Het comfort verkrijg je door de dikkere banden en het gelzadel. Echt racen zal je er niet mee doen, maar dit hoeft ook helemaal niet in het drukke stadsverkeer. Maar zelfs al woon je op het platteland, deze trendy fietsen lenen zich ook hier perfect voor een zomers uitje.

Bovendien zijn deze fietsen ook zeer robuust, wat de kwaliteit alleen ten goede komt.

Dit alles heeft er vrij snel voor gezorgd dat de trendy fiets een absolute must have en een ultiem modeaccessoire is geworden.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Guerlain Homme: het mannelijk oerinstinct in een flesje?

Guerlain verwent z'n fans dit najaar met het gamma Guerlain Homme. Het samenspel van citrusaccenten en houtessences doen een beetje..

Close