Trendy mannenparfums herfst/ winter 2010-2011

Trendy mannenparfums vandaag de dag zijn in veel gevallen een heruitgave van succesvolle, klassieke geuren. Net zoals bij de auto’s (met onder meer de Alfa Romeo Giulietta en de Mercedes SLS) hebben ook de grote parfummerken ontdekt dat heruitgaves van bestaande succesformules een nieuwe hit kunnen betekenen.

Zo zijn de beste en meest trendy mannenparfums voor het seizoen herfst/winter 2010-2011 inderdaad geïnspireerd op ware klassiekers onder de mannenparfums. Kenzo, Dior, Jean-Paul Gaultier en Hugo Boss : het zijn slechts enkele voorbeelden van grote merken die hun grootste mannengeuren heruitvinden.

Onze favoriet onder deze trendy mannenparfums is de nieuwe Hugo Boss. Met Boss Bottled Night heeft deze couturier/parfumier zonder twijfel een nieuwe topgeur te pakken. Het parfum dat , zowel qua naam als qua flacon, doet terugdenken aan de beroemde Boss Bottled, introduceert een nieuwe houtsoort (de Louro Amarelo) en dit is een echte verrijking voor het parfum. Bovendien worden de groene, energetische kruidentonen verlicht door het gebruik van kardemom en berk. De muskusbasis versterkt het mannelijke effect nog iets meer.
Trendy Mannenparfum-Boss Bottled Night

Ook Kenzo doet zijn uiterste best om met zijn nieuwste creatie, de Kenzo Home Woody, te refereren aan het gelijknamige hit-parfum van de jaren ’90.  Het toenmalige parfum, dat erin slaagde om Kenzo in 1 klap op de kaart te zetten van de mannenparfums, wordt verrijkt met houtessences en dit brengt effectief een meerwaarde bij. Ook het toenmalige flacon wordt hergebruikt, alleen wordt het ditmaal matbruin gekleurd (daar waar het origineel marineblauw was). Madagascarpeper, rozemarijn en verse munt, het zijn slechts enkele van de tonen die het parfum zijn uniek effect verlenen.
Trendy Mannenparfum-Kenzo Homme Woody

Met Le Mâle Terrible heeft ook Jean-Paul Gaultier een parfum ontdekt dat gerust in de voetsporen kan treden van zijn klassieker, Le Mâle. Gaultier zou zijn naam niet waardig zijn als ook dit parfum geen extreme tonen zou voeren. Geef toe : pompelmoes, roze peper en lavendel, het zijn niet echt de eerste kruiden waar je aan denkt bij de term viriliteit. Toch doet Gaultier het met zijn Le Mâle Terrible opnieuw en creëert hij met net deze tonen een parfum dat elke man een macho uitstraling geeft.
Trendy Mannenparfum-Le Mâle Terible

Als laatste onder de Trendyman favorieten moeten we het hebben over de nieuwe Dior-geur, Eau Sauvage Extrême. Deze vernieuwing van de wereldwijde hit Eau Sauvage doet net dit wat wij nooit hadden verwacht. De reeds succesvolle tonen van citrus, jasmijn en munt worden nog net iets verder gedreven en creëren hierdoor een mannelijke sensualiteit waar menig parfum enkel kan van dromen.

Een nog te testen trendy mannenparfum voor dit najaar, of eigenlijk 4 trendy mannenparfums, zijn de nieuwe geuren van Ralph Lauren. Deze brengt namelijk 4 nieuwe geuren uit, elk toegespitst op hun eigen mannelijke eigenschap en herkenbaar door de herkenbaar felgekleurde flacons. Elke geur draagt de Trademarks van een andere parfumeur geselecteerd volgens hun meest kenmerkende eigenschap, namelijk  sportiviteit, verleiding, avontuurlijkheid en stijl.

Voor wie nieuwsgierig is naar onze bevindingen, blijf vooral trendyman volgen. Zo vind je hier meer nieuws over de nieuwe Ralph Lauren geuren. Ook de nieuwste Bulgari, Chanel en Guerlain worden heel veelbelovend aangekondigd. Wees dus maar zeker dat ook deze geuren na uitgebreide testen een uitgebreid verslag krijgen bij Trendyman.

Bestel hieronder jouw parfum en ontvang hem binnen de 2 werkdagen! Makkelijker kan niet… :-)

Trendy Mannenparfum-Boss Bottled Night

Boss Bottled Night : Flacon 100 ml / Prijs Ici Paris XL online : € 58,75 (i.p.v. € 73,45).

Trendy Mannenparfum-Kenzo Homme Woody

Kenzo Homme Woody : Flacon 100 ml / Prijs Ici Paris XL online : € 58,48 (i.p.v. € 73,10).

Trendy Mannenparfum-Le Mâle Terrible

Le Mâle Terrible : Flacon 125 ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 65,60 (i.p.v. € 82,00).

Trendy Mannenparfum-Eau Sauvage Extrême

Eau Sauvage Extrême : Flacon 100 ml / Enkel verkrijgbaar via de Ici Paris XL boutiques

Trendy Mannenparfum-Big Pony Blue

Big Pony Blue : Flacon 75 ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 39,88 (i.p.v. € 49,85).

Trendy Mannenparfum-Big Pony Red

Big Pony Red : Flacon 75ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 39,88 (i.p.v. € 49,85).

Trendy Mannenparfum-Big Pony Green

Big Pony Green : Flacon 75ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 39,88 (i.p.v. € 49,85).

Trendy Mannenparfum-Big Pony Orange

Big Pony Orange : Flacon 75ml / Prijs Ici Paris XL Online : € 39,88 (i.p.v. € 49,85).

Bovendien is onze partner iciparisxl voor het vijfde jaar op rij verkozen tot beste purfumerie van België! (in Nederland zelfs al voor de zevende keer op rij). Een betere garantie kan je toch niet wensen?
There are 3 comments

Add yours
  1. Freddy

    Ik wou jullie nog even bedanken voor de tip. Bestelde vorige week de Boss Bottled Night. Na 3 dagen had ik hem al thuis staan en ik moet toegeven, inderdaad schitterende parfum. Thanks!

  2. gerd

    Hallo Freddy, graag gedaan hoor. Leuk om te horen dat jouw ervaring even goed is als de mijne. Zelf ben ik ook helemaal weg van de Boss Bottled Night. En het klopt inderdaad dat de bestellingen via onze partner Ici Paris XL online bliksemsnel worden afgehandeld. Die pluim komt natuurlijk wel op hun hoed. :-)


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Trendy hotels : microformaat, macrobeleving!

Trendy hotels vinden voor een citytrip kan je meestal een fikse duit kosten. Vooral als deze hotels ook nog eens..

Close