Trendy mannenzonnebrillen 2011 : retro-futurisme ten top.

Het Zweeds merk “Acne” slaat dit jaar de handen in elkaar met de Franse luxe-zonnebril ontwerper Thierry Lasry. Samen laten ze zien wat ze in hun mars hebben : Brede, oversized modellen met felle kleuren en reflecterende glazen, dat is de trend waarop ze hun oog hebben laten vallen. Handgemaakte zonnebrillen uit Frankrijk in ultra dun plexiglas met spiegelglazen.


Mykita en Rad Hourani houden het beide op matte, zwarte maar zeer hoekige zonnebrillen met donkere glazen. Zoals gebruikelijk is de stijl van Mykita dus weer alles behalve traditioneel. Het Mykita-model voor 2011 is bovendien unisex en zoekt het evenwicht tussen enerzijds het subtiele en anderzijds de retro-futuristische look. De Mykita-Flash zonnebrillen zijn een tikkeltje anders. Hier wordt meer kleur gebruikt en de look is ietwat meer toegankelijk en ook makkelijker te combineren. Er zijn twee modellen, het Winston model met een ovalen lens en het Rodney model dat meer hoekig is. De brillen zijn vervaardigd uit zeer dun roestvrij staal en zijn te verkrijgen in ivoor, indigo of de naakte metaalkleur.

Selima Optique kiest voor een verscheidenheid aan kleur, met zowel ronde als hoekige modellen.

De zonnebrillen van Tom Ford zijn gebaseerd op de jaren ’60, zij het dan in een hedendaags jasje.

Net zoals bij de mode laat de trend voor de zonnebrillen voor mannen in 2011 dus eveneens ruimte voor diversiteit. Hoekig of rond, het kan allebei, zolang ze maar groot, kleurig en retro-futuristisch zijn.

Je gading nog niet gevonden? Hieronder vind je nog een aantal andere modellen waarmee je deze lente en zomer ook zeker als trendy man zal worden herkend…

Op zoek naar een nieuwe bril maar niet zeker welk model perfect is voor jou? Kijk hier welke bril past bij welk gezicht?
There are 2 comments

Add yours
  1. Sunny Crockett

    Schitterend overzicht van wat komen gaat deze zomer!

    Mensen … Enjoy the Sun!!

    Groeten,

    Sunny Crockett


Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Autosalon Genève 2011

Het prestigieuze autosalon in Genève is weer van start gegaan. Dit autosalon mag als een van de grootste van de..

Close