Trendy Tafelen – Een cadeaubox met stijl

Het gebeurt zelden dat Trendyman een cadeaubox bespreekt, maar voor de cadeaubox “Trendy Tafelen” maken we dit keer toch even een uitzondering. Zeker met vaderdag in het vooruitzicht is deze cadeaubox zeker een aanrader om eens naderbij te bekijken. De cadeaubox “Trendy Tafelen” laat je toe om met 2 personen een driegangenmenu te nuttigen voor amper € 69,90 (dranken natuurlijk niet inbegrepen).
Cadeaubox-Trendy-Tafelen
Voor deze box selecteerde Cadeaubox 45 restaurants die allen het label Trendy meekrijgen. Dat we het met sommige geselecteerde restaurants niet direct eens zijn, doet niets af aan de ruime selectie die ook voor ons zeker een bezoekje waard zijn.
We zetten onze 3 favorieten even op een rijtje :

 • 1. Faim De Toi (Gent)
 • De setting van dit restaurant, dat gelegen is in hartje Gent, situeert zich volledig in een filminterieur. De keuken is fijn en de wijnkaart kwaliteitsvol samengesteld. Bovendien is het restaurant een ideaal startpunt voor wie na de maaltijd wil genieten van een rustige wandeling langsheen de 3 torens van Gent of voor wie graag zijn menu nog eens wegspoelt in één van de talrijke café’s die het Gentse stadscentrum rijk is.
  Cadeaubox-Trendy-Tafelen-Faim-De-Toi

 • 2. Château de la Poste (Maillen)
 • Maillen is een rustige plaats in de Naamse Condroz en tevens bakermat voor Château de la Poste, een restaurant in een wondermooie omgeving. Natuurlijk is de ligging niet het enige wat spreekt voor dit bistro restaurant. De Frans-Belgische keuken, eigen gemaakt met een moderne toets is eveneens een aanrader. Dus voor wie een tripje naar de streek van Namen geen probleem is, een adresje om eens te proberen. (Château de la Poste biedt bovendien ook kamers aan, dus waarom er geen weekendje van maken?
  Cadeaubox-Trendy-Chateau-de-la-Poste

 • 3. Bistro Vienna (Lokeren)
 • Dit bistro restaurant situeert zich op het gelijkvloers van een oud herenhuis en is gelegen vlakbij het station van Lokeren. In de keuken zwaait Bernard Van Den Driessche de scepter, een chef die zijn opleiding genoot in de gerenommeerde Brugse school Ter Groene Poorte. Nu serveert hij een Frans-Italiaanse keuken in een decor dat enerzijds modern aandoet, maar toch respect heeft voor de authentieke uitstraling van het herenhuis. Wat ons betreft zeker het proberen waard.Cadeaubox-Trendy-Bistro-Vienna
  Staat het water je in de mond? Wacht dan niet langer en boek nu jouw cadeaubox “Trendy Tafelen”.
  There are no comments

  Add yours

  Current day month ye@r *

Read previous post:
Sony Ericsson Xperia PLAY : De eerste PlayStation Smartphone

Met de Sony Ericsson Xperia PLAY brengt één van de grote spelers op de mobiele telefoniemarkt de allereerste smartphone met..

Close