Trendy zomerse stadsscooter : de Honda PCX125

We hebben het de voorbije dagen allemaal kunnen merken, de eerste zonnestralen lokken alweer een massa mensen naar de stadskernen. Bovendien neemt het merendeel van deze genieters en shoppers nog steeds de wagen, wat leidt tot enerverende toestanden wanneer je nog maar eens staat aan te schuiven om één van de schaarse parkeerplaatsen te bemachtigen.


Ben je deze toestanden beu, maar is een trendy lifestylefiets toch net iets te sportief voor jou, dan kan je natuurlijk altijd opteren voor een trendy stadsscooter. Perfect voorbeeld van zo’n trendy tweewieler is de Honda PCX125.
Trendy-Stadsscooter-Honda-PCX125-Zwart
Een trendy uitstraling, uiterst wendbaar, zuinig en zeer comfortabel om mee te rijden, eigenschappen die de Honda PCX125 perfect beschrijven.
Met z’n 125cc verbruikt deze trendy stadsscooter amper 1 liter per 46 km. Bovendien loopt de motor zeer stil in vergelijking met andere modellen uit deze voertuigcategorie. Dat Honda bij het ontwerpen van de Honda PCX125 echt wel heeft gelet op het verbruik, bewijst ook de start/stop functie, een primeur voor de producent in kwestie. Door deze handige functie schakelt de motor automatisch uit, wanneer de Honda PCX125 gedurende 3 seconden volledig stilstaat. Eén draai aan de gashendel volstaat om je terug vooruit te laten schieten.
Voor de wielen werd geopteerd voor 14″ velgen, wat zowel de wegligging, als het rijcomfort alleen maar ten goede komt.
De koplamp heeft een vernieuwend design en maakt de uitstraling van de voorzijde van de PCX125 zeer stijlvol.
Trendy-Stadsscooter-Honda-PCX125-Vooraanzicht
Qua opbergruimte biedt de Honda PCX125 voldoende plaats voor een integraalhelm en nog enkele kleine spullen onder het zadel. Bovendien werd er ook een handschoenenkastje voorzien vooraan deze trendy stadsscooter. Toch merkten we dat de beschikbare ruimte al snel opgevuld raakt en adviseren wij de extra topcase, die kan worden geplaatst op de standaard bagagedrager.
Trendy-Stadsscooter-Honda-PCX125-Zwart-Topcase
Onder “de motorkap” vind je een 4-takt 1-cilinder SOHC met vloeistofkoeling, met een maximumvermogen van 8,33 kW en 8.000 tpm. Voeg hierbij comfortabele snelheden tot 80 à 90 km/h en een kostprijs van € 2590,00 en je weet al gauw waarom Honda, naar onze mening, een trendy stadsscooter op de markt heeft die velen zal verleiden.
Trendy-Stadsscooter-Honda-PCX125-Wit-Bruin
Wil je deze trendy stadsscooter eens in het echt beoordelen of direct aankopen? Kijk dan hier voor een dealer in jouw buurt.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Trendy mannelijke zomersjaals voor 2011.

Dé modetrend van vorig jaar zet zich lustig verder in 2011. In praktisch elke etalage in elke winkelstraat om elke..

Close